Вие сте тук
Начало > Шоу > ЖЕНА ПЕЧЕЛИ ПЕТИЯ СЕЗОН НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ЖЕНА ПЕЧЕЛИ ПЕТИЯ СЕЗОН НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

игри на волята igri na volyata (2)

След четири сезона, в които мъжете тържествуваха, петото издание на „Игри на волята“ май ще бъде спечелено от жена. За това намекна часове преди старта на риалитито водещият му Димо Алексиев.

„Дамите ще направят всичко възможно да се окичат с победа“, каза той в интервю за Нова телевизия. Макар че засега фаворити на зрителите са мъже, нищо чудно на финала наистина да се окаже, че победата за първи път в България ще бъде спечелена от представителка на нежния пол.

Петият сезон на шоуто тръгна миналатасъбота и веднага закова вниманието на тв аудиторията. От Нова отчетоха рекордни рейтинги. Стартът е бил гледан средно от 42,6 на сто от всички пред екраните на възраст между 18 и 49 години.

ДЕВСТВЕН ЛИ Е НАСТИНА КАЛОЯН ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Това е аудиторията, към която телевизията по традиция се стреми, тъй като привлича най-много рекламодатели, а съответно и пари. Това е бил най-високият рейтинг, постигнат от предаването от неговия старт през 2019-а година.

По данни на Нова, докато са излъчвали „Игри на волята“, бТВ е била гледана от едва 16,4 на сто от зрителите в същата възраст.

Кой ще стигне до финала тази година и кой ще спечели последните битки? Отговорът на тези въпроси вече е ясен за екипа, който е работил над шоуто, тъй като снимките са приключили няколко дни преди старта му в ефир. Но името нап обедителя се пази в много дълбока тайна.

ЕМАНУЕЛА СЕ СЪБИРА С ЕЛВИСА СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“?

Въпреки това Димо Алексиев направи красноречив намек, че може да се очаква това да е една от дамите. Смята се, че е крайно време да победи жена, тъй като и в четирите излъчени до момента сезона побезителят беше мъж.

Подобна дискриминация не се е случвало досега в конкурентните формати на бТВ „Сървайвър“ и „Фермата“, от които доста жени са излизали като финалисти и дори победители, пише „Уикенд“.

Това издава, че е възможно битките в „Игрите“ да са създадени така, че да извадят на преден план традиционни мъжки качества като по-голяма сила или бързина, пренебрегвайки женски качества като издръжливост, гъвкавост и т.н. Възможно е, в случай че игрите се преразгледат, шоуто да извади и първата си победителка през декември, когато се очаква да е финалът.

Top