Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА ПАК НА ВОЙНА СЪС СЪСЕДИТЕ

ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА ПАК НА ВОЙНА СЪС СЪСЕДИТЕ

жени-калканджиева-jeni-kalkandjieva

Жени Калканджиева не може да се разбере със съседите си и това е! След поредица скандали и дори съд, на който миската беше дадена, сега ремонтни дейности посред нощ крадат съня на Жени Калканджиева, оплака се самата тя в социалните мрежи.

Споровете между бившата Мис България и съседите й не стихват. Поредната провокация от страна на комшиите е чукане с чук или друг предмет, шумът от който се чува силно в стаята на сина на Жени – Георги. Според поста на Калканджиева това се случва след полунощ. От разговор между Евгения и детето се разбира, че миската няма намерение да вика полиция за „такива глупости“.

„Няма какво да коментирам. Тези видеа си ги пускам в инстаграм и после и на полицията. Пишем си жалби със съседите – те срещу мен, аз срещу тях и това си продължава. Явно, че така ще си живеем“ – коментира Жени пред „България Днес“.

По всичко личи, че брюнетката вече приема като нещо обичайно междусъседските свади и не позволява да влияят на настроението й. Калканджиева, срещу която бяха направили подписка за изгонване от блока, живее в апартамента си в Бояна и няма намерение да се изнася. Брюнетката избягва преки конфронтации със съседите и единствено се обръща към органите на реда, ако има причина.

СЪСЕДИ БЕСНИ ЗА МАЛКАТА ГЛОБА НА ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА

Свадите между Жени и две дами – майка и дъщеря от блока, станаха публични след скандален репортаж през май месец тази година. В следобеда на 5 май между Калканджиева и съседите й – Ралица и Маги Захариеви, възниква спор. Версиите за скандала са различни – според двете жени Калканджиева е човекът, предизвикал разпрата. Друга е версията на самата Евгения: „Тези хора ме тормозят. Опитаха се да ми направят магия, сложили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам“ – сподели тогава модната шефка. Вечерта за Калканджиева завърши в ареста.

Няколко месеца по-късно разправиите между нея и съседите не стихват.Наскоро красавицата опроверга клюката, че със съпруга й Стефан са разделени. С Манов заедно отглеждат сина си и за развод и дума не е ставало. Повече подробности засега Жени не разкрива. Калканджиева, която тази година блесна със завидни артистични заложби в българската лента „Ятаган“, е на мнение, че трябва да пази личния си живот в тайна.

 

Top