Вие сте тук
Начало > Шоу > ЖЕСТОКА БИТКА ИЗПРАТИ 8 ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ В ЧИСТИЛИЩЕТО

ЖЕСТОКА БИТКА ИЗПРАТИ 8 ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ В ЧИСТИЛИЩЕТО

игри на волята igri na volyata (1)

Незабравима битка между най-близките хора в “Игри на волята” 5 беляза втория премиерен епизод на екстремното риалити. В жестока надпревара, изпълнена с много сълзи и радост, се изправиха едни срещу други братя и сестри, влюбени, деца и родители. Те бяха разделени в два отбора още със стъпването си на Арената, където водещите на риалити формата Ралица Паскалева и Димо Алексиев им съобщиха, че само един от тях ще продължи напред.

Победата в драматичната битка завоюва отборът на сребърния медалист от Олимпиадата в Атланта Красимир Дунев, съставен още от носителката на титлата “Мис България 2018” Теодора Мудева, геният-програмист, завършил в Китай, Момчил Василев, зъботехникът Иван Рълев, шампионът по културизъм Валентин Петров, рекордьорът на Гинес Радостин Кръстев, бизнес дамата Виолета Стайкова и близначката Теодора Маринова. С края на битката бяха сформирани и новите 3 племена – това на Амазонките – съставено само от жени, на Гладиаторите – включващо само мъже и на Старейшините, част от което са участници с по-голям житейски опит.

Най-близките хора на победилите в битката вече не са част от играта и ще трябва да се борят с нечовешките условия на Чистилището, за да се върнат обратно в битките на Арената. Четвъртото племе, което ще носи името Изгубени, ще живее на изоставен плаж без храна и удобства. В него попаднаха Никол – дъщерята на Краси Дунев, Васил – братът на Момчил Василев, Румен – любимият на Теодора Мудева, Михаил – братът на Радостин Кръстев, Денислава – дъщерята на Виолета Стайкова,[GU1] Николай – братът на Иван Рълев, Елена – дъщерята на Валентин и близначката на Теодора – Веселина Маринова.[GU2] Те ще се изправят в оспорвани битки помежду си, за да получат правото да се върнат в племето на любимия човек.

„ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СТАРТИРАХА СЪС СТРАШЕН ЕКШЪН

В „Игри на волята” 5 влязоха още четирима участници, които формираха новото племе на Старейшините. Те ще излизат на Арената в син цвят. Милионерът Мартин Николов – Елвиса, моделът и бивш футболист Благомир Мастагарков, собственичката на салон за красота Моника Николаева и репортерът Трифон Симеонов – Туньо получиха директен билет за племето на Старейшините и не трябваше да се борят за своето място на Арената. Към тях се присъединиха част от победителите тази вечер – Дунев, Виолета, Валентин и Момчил. В изцяло женското племе на Амазонките влязоха Мудева и Теодора, а в това на Гладиаторите – Радостин и Иван Рълев.

В понеделник трите племена ще влязат в тежка битка за територия. Амазонките, Гладиаторите и Старейшините ще се борят за луксозната Резиденция. Завършилите на второ място ще прекарат седмицата в Стопанството, а загубилите ще гладуват и студуват на Дивата река.

Top