Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЖИВКО ДОБРЕВ ЗАРЯЗА ДУБАЙСКИЯ ШЕЙХ ЗАРАДИ НАШ ДЕПУТАТ

ЖИВКО ДОБРЕВ ЗАРЯЗА ДУБАЙСКИЯ ШЕЙХ ЗАРАДИ НАШ ДЕПУТАТ

живко добрев jivko dobrev

Фолк певецът Живко Добрев, който е по-популярен със сексуалните си подвизи, отколкото с музикалната кариера, все по-често може да бъде видян на родна земя. Причината е новата му любов – депутат в българския парламент.

Двамата били заедно от няколко месеца, а певецът толкова хлътнал, че зарязал дубайския шейх, с когото бяха заедно дълги години. Арабинът остарял и вече не бил толкова привлекателен, а любов там отдавна нямало.

Живко стоял с него единствено зарази солидната месечна издръжка, с която покриваше разходите за луксозен живот в Лондон. Певецът, който се фръцкаше като кифла в социалните мрежи с луксозните си придобивки, обаче вече не радва арабина, пише „Уикенд“.

С политика са се запознали покрай общите си сексуални интереси в социалните мрежи. За него се знае, че е бизнесмен от една то десните партии в събранието и не е сред най-активните в пленарна зала, но пък бил далеч по-активен в леглото за радост на Живко. Портфейлът на магната също бил доста активен в покриването на новите модни прищевки на чалгаджията, който от години няма нито един хит или пък участие, но компенсирал пасивността си на други места, предимно застлани с чаршафи, шушукат завистниците му.

Top
>