Вие сте тук
Начало > Музика > JONAS BROTHERS СЕ РАЗДЕЛЯТ ОТНОВО

JONAS BROTHERS СЕ РАЗДЕЛЯТ ОТНОВО

jonas-brothers-братя-джонас-ник

Триото „Jonas Brothers“ вече не прави общи планове за бъдещето, защото пандемията е провалила работата им върху новия албум, съобщи в. „The Sun“.

Братята Ник, Джо и Кевин Джонас се събраха отново за записи през 2019 г., почти шест години след като се разделиха през октомври 2013 г. заради „дълбоки различия“. Новата им песен „Happiness Begins“ стана хит, но през пандемията те са започнали да работят самостоятелно.

„Събирането на „Jonas Brothers“ на практика приключи“, каза човек от обкръжението им. „Те имаха готов албум и бяха на прага да го обявят през март, но дойде пандемията и всичко беше отложено“.

Този път братята не са се карали, но ще мине време преди отново да записват заедно.

ПРИЯНКА ЧОПРА ПОСВЕЩАВА НИК ДЖОНАС В ИНДИЙСКИТЕ ТРАДИЦИИ

Ник обяви, че тази седмица ще издаде солов сингъл „Spaceman“, а Джо беше включен в актьорския състав на филма „Devotion“ (Отдаденост).

През февруари м.г. братята казаха, че работят усилено върху нов албум, припомня БТА. Той дори беше обявен за предварителни поръчки, но вече е премахнат от сайта на групата. Миналата година те се отказаха също от издаването на мемоари, защото не можеха да постигнат съгласие какво да включат и какво да премълчат.

Top
>