Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КАК МИС ВСЕЛЕНА 2015 ПОЛУЧИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК ПРЕД БОЛШОЙ ТЕАТЪР

КАК МИС ВСЕЛЕНА 2015 ПОЛУЧИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК ПРЕД БОЛШОЙ ТЕАТЪР

радост тодорова георги костадинова вселена

Футболистът на „Арсенал“, Тула Георги Костадинов предложи брак на приятелката си – Мис Вселена 2015 Радост Тодорова. Той е коленичил пред Болшой театър в Москва. Заради кариерата на футболиста двойката прекарва по-голямата част от годината в РУсия.

„Сега е на лагер в Анталия, Турция, а аз съм си в София. Предложението за брак дойде на 24 декември пред Болшой театър в Москва. За руснаците 24 декември не е празник, но ние си празнувахме Бъдни вечер. Беше минус 15 градуса и той помоли да се разходим, уж само да си направим снимки с украсата пред Болшой театър. На мен това ми е любимото място в Москва и той го знае. Когато отидохме там, той ме изненада с пръстена и предложението“, разказа пред LadyZone Радост Тодорова.

МИС БЪЛГАРИЯ ИСКА ИЗВИНЕНИЕ ОТ РИТА ОРА И ДИЗАЙНЕРА Й

„Много се зарадвах и забравих колко е студено! Нарекох това събитие “десерта” на 2020 г. Това бе трудна година, бяхме като в капан заради липсата на полети. Не смеех да се прибера в България, защото нямам работна виза за Русия и след това връщането там щеше да е проблемно“, споделя тя.

Те планират сватбата да бъде през 2022 г., защото искат да е лятна и морска. Представят си го в църквата в Царево.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Radost Todorova (@joytodorova)

Top