Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КАКВО СЕ СЛУЧВА С РАЯ ОТ „НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ“

КАКВО СЕ СЛУЧВА С РАЯ ОТ „НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ“

рая пакова raya pakova raq

Някои от вас сигурно си спомнят русата красавица Рая Пакова като водеща на „Националната лотария“, а други от моделската ѝ кариера. Определено миската е едно истинско бижу. Блондинката не е спортист, но винаги е имала перфектно тяло – дори след раждането на първородния им син. Явно винаги е спазвала стриктни режими.

ВОДЕЩАТА НА „ЛОТАРИЯТА“ ЗАРАДВА НИКИ ПЕНЧЕВ С БЕБЕ

Преди 3 години тя и половинката ѝ волейболистът Николай Пенчев станаха родители и от този момент красавицата почти изцяло приключи с телевизионната си кариера и с каквито и да е медийни активни изяви. В момента тримата живеят във Франция, където Пенчев играе с отбора на Кан.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Raya Pakova – Pencheva (@raqpakova)

Определено светският живот не ѝ липсва, защото когато качи снимка с близките си, тя изглежда повече от щастлива. Семейният живот определено я задоволява напълно и му се е отдала изцяло.

РУСО ТВ ИЗКУШЕНИЕ ПАДНА В ЛАПИТЕ НА ВОЛЕЙБОЛНА ЗВЕЗДА

През последните години заради спортната кариера на нейния съпруг им се налага да живеят на различни места по света, отбелязва vbox7. Тримата определено са едно модерно, но много сплотено семейство, което прави всичко в името на домашния уют и добрите взаимоотношения в него. Един ден Рая отново може да се върне в телевизията и пак да бъде на екран, защото е родена за това.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Raya Pakova – Pencheva (@raqpakova)

Top
>