Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС СКАНДАЛНИЯ АЛЕКС ИВАНОВ СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС СКАНДАЛНИЯ АЛЕКС ИВАНОВ СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

александър иванов игри на волята

Алекс Иванов безспорно се отличи с физически качества и ясна стратегия, с която целеше едно – да спечели „Игри на волята“. Е, първоначалното впечатление невинаги е правилно, а поведението му в сезон 3 на приключенското шоу доказа именно това.

Алекс напусна шоуто по скандален и непристоен начин, защото бе един от основните замесени в сагата на Шампионите, които са си внасяли тайно храна на реката, където им се наложи да постоят дълго време.

Днес Алекс не е много активен в социалните мрежи. Той живее в Германия и не изглежда да е супер близък с останалите участници от предаването, но поддържа връзка с Красима и Братоев, с които понякога правят live включвания в Instagram.

КАК ВАЛЕНТИН И ЕЛИЯ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ПОДДЪРЖАТ ЛЮБОВТА СИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ

Известно е, че Александър е голям автомобилен фен и е тест пилот, отбелязва vbox7. Той обаче не използва славата, която придоби, за да се превърне и в инфлуенсър, ако съдим от последните му публикации в Instagram.

Александър наскоро обаче е споделил видео от доста приятно жилище, в което най-вероятно живее. Зайчето Тошо пък е най-сладкото нещо в клипчето, а последователи се чудят защо Алекс е кръстил така малкото бяло животинче.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Alex Ivanov (@alex_ivanov769)

А има ли жена в живота на Алекс? На този въпрос е трудно да се даде категоричен отговор, защото той крие личния си живот и на този етап не е ясно има ли приятелка. Ние обаче сме сигурни, че получава доста съобщения от запалени по него фенки.

Top