Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАЛИ И ВЛАДИ СЕ СЪДЯТ ЗА ДЕТЕТО

КАЛИ И ВЛАДИ СЕ СЪДЯТ ЗА ДЕТЕТО

Попфолк певицата Кали и бащата на третия ѝ син – Владимир ще се изправят един срещу друг пред съда. Певицата е категорична, че не се чувства жертва. Пред изданието тя споделя, че големият проблем пред нея и Влади е синът им Александър, и по точно времето, което прекарва всеки един от тях с мъника.

„Неговите претенции са съвсем измислени и целта му е да ми отнеме детето. Той ще твърди, че съм морално пропаднала, че съм наркоманка. Той това ми го е казвал лично. Това е единствения вариант да убеди правосъдната система, че съм недостоен родител. Но това са неща, които могат да се проверят, да се установят във времето“, каза Кали. Тя от своя страна също е подала жалба за вербална агресия.

В изповед в предаването „Папараци“ Кали призна за вербалната агресия на мъжа си. В изповедта си певицата не се поколеба и сподели за подарения от Владимир годежен пръстен. Въпреки заявката си за сериозни отношения той бил категоричен, че не иска да се венчаят заради опасността да нарани трети човек, визирайки роднина на Владимир.

Top
>