Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАЛИ НЯМА СПИРКА, ТЪРСИ НОВ МЪЖ

КАЛИ НЯМА СПИРКА, ТЪРСИ НОВ МЪЖ

kali-кали

Кали продължава да търси любовта след раздялата с последния си мъж Владимир, който е баща на най-малкия й син. Певицата все още вярва, че ще срещне своята половинка, заради което и при последната си медийна изява си пожела да обича и да бъде обичана.

„Мисля, че щастието те намира само тогава, когато не го очакваш. Това не означава, че през останалото време трябва да се откажеш да бъдеш щастлив. Напротив – аз съм щастлива. Радвам се на всеки ден“, казва Кали.

Преди близо месец тя представи последната си песен „Драми всякакви“, в която очаква младата рапърка Котенцето. Тя пък е гадже на големия син на певицата.

Кали не крие, че премина през труден период, след затихващия медиен скандал, който си спретнаха с вече бившия й любим Владимир. Певицата не изпада в депресия. Нали все пак е дипломиран философ и психолог.

Кали споделя, методиката си, която е да се радва на малките неща. Тя смята, че промените в личните отношения не бива да се тълкуват негативно, като тровещи живота, защото красотата около нас е несъизмерима с това, пише Уикенд. Хитовата певица се зарежда с положително настроение, като чете хубави книги, разговаря с „качествени и разумни хора“.И не на последно място ходи редовно на езда.

Top
>