Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАЛИ РАЗТЪРСИ С ОТКРОВЕНИЯ ЗА МЛАДОТО СИ ГАДЖЕ

КАЛИ РАЗТЪРСИ С ОТКРОВЕНИЯ ЗА МЛАДОТО СИ ГАДЖЕ

кали kali

„Не съм се разделила с приятеля си.“ С тези думи Кали разби на пух и прах твърденията, че любимият й я е зарязал преди месеци. А причината била, че певицата не искала да му роди дете.

От години изпълнителката на вечния хит „4-4-2“ има връзка с мъж на име Атанас. Любимият на Кали е по-млад от нея. А между двамата цари мир и хармония, обичат се, все още са така влюбени, както и в началото, категорична е изпълнителката.

„Нищо вярно няма в това. Изобщо не ме интересува какво пишат за мен. 99% от публикациите по мой адрес в медиите не са верни“, довери пред „България Днес“ Кали.

КАЛИ ЗАРЯЗАНА ОТ МЛАДОТО ГАДЖЕ

Една от иконите на попфолка у нас се залюбва с бизнесмена още преди началото на пандемията от коронавирус. Кали е категорична, че гаджето й Атанас не я издържа и плаща за всичко, за да може тя да води охолен начин на живот.

Певицата не иска да показва публично половинката си. Затова и изпълнителката не залива мрежата с фотоси от почивки с него. Казва, че личният й живот е личен и именно поради тази причина го пази само за себе си.

„Спокойно ми е с него. Чувствам се разбрана и мотивирана да правя нови неща. Чувствам, че до мен стои доста по-зрял човек от самата мен, макар аз да съм по-голяма. Атанас не иска да бъде под прожекторите и добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, защото за мен е важно да сме заедно и да ни е хубаво, когато сме заедно. А дали хората щели да видят или не, много важно! Дори е по-добре да не виждат нищо, патила съм си достатъчно през годините“, сподели Кали по адрес на половинката си преди известно време.

Top
>