Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАЛИ СЕ ВЪРНА В УЧИЛИЩЕ

КАЛИ СЕ ВЪРНА В УЧИЛИЩЕ

Това лято вместо на курорти и морски приключения, Кали се посвети на овладяването на един от най-разпространените езици в света, испанския. По време на своята дългогодишна кариера певицата често е гостувала в родината на Сервантес, която отдавна покори сърцето й завинаги със своите бит, култура и история. Точно това е и мотива, който я накара отново да се върне в училище и вече цяла година да е ученичка.

“Реших да уча испански език, защото съм влюбена в Испания и всичко свързано с тази страна”, не крие Кали и с гордост заявява, че вече е достигнала ниво D и вече може да се изразява много изискано, да използва нюансите на думите и богатството на езика.

Певицата се радва на успеха на последния си видеоклип “Пауза”, който снима на остров Тасос. В него участват нейни приятели, сред които колегата й Илиян и неговото семейство. В момента Кали се наслаждава на лятото в градска среда, а за да усети цялата му прелест се придвижва навсякъде със своя мотопед. Въпреки, че винаги е с каска и очила, много хора по улиците я разпознават и я поздравяват, очаровани от факта, че е избрала този начин на транспорт.

Top
>