Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КАЛИНА КРУМОВА САМА СИ ПЛАТИЛА СВАТБАТА

КАЛИНА КРУМОВА САМА СИ ПЛАТИЛА СВАТБАТА

калина крумова боби турбото kalina krumova bobi turboto

Изненадващото светско събитие в началото на лятото беше пищната сватба в Созопол между бившето острие на „Атака“ Калинка Крумова и актьора Борислав Захариев – Боби Турбото. Тузарската церемония, провела се на морския бряг, е излязва кръгло 100 000 лева, които са били изцяло заплатени от младоженката, тъй като силната й половинка разполага с минимални финансови средства.

Калина Крумова, която красеше 41-ото народно събрание като най-младата му депутатка с маркови тоалети за десетки хиляди, е сред най-финансово стабилните дами в родната политика. Тя успява да се задържи на държавна хранилка дълги години, след като славата й на острие на „Атака“ и тв водеща в СКАТ е помръкнала.

Преди три години Крумова получи в експертно качество от Министерския съвет сериозна поръчка за създаването на нови правила за пътна безопасност с подписите на зам.-шефа на МВР Красимир Ципов и министъра на образованието Красимир Вълчев.

БОБИ ТУРБОТО СЕ ОЖЕНИ ЗА БИВША ДЕПУТАТКА

Бившата депутатка участва в проект за обновяване на психотестове за професионални шофьори за близо половин милион лева., заедно с политическия психолог от БАН Антоанета Христова.

Оправното калинче продължава да стои на държавна служба и да скубе пари – по същото време БСП изпрати на партийни разноски осем от депутатите си да се обучават в създадения от нея Институт за политика, където Крумова е докторант, бенефициент и усмихващо се лице от плакатите, отбелязва Лупа. И кадри на ГЕРБ минаха през същата школа, където курсът струва между 3300 и 3500 лв.

Институтът на Калинка усвоява 378 000 лв. без ДДС по европроект на Министерството на транспорта.

Освен това злите езици говорят, че бащата на единствения й син – маститият бизнесмен Николай Филипов, до днес плаща солидна издръжка на момчето, което носи неговото име и вече е студент, и майка му.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kalina Zaharieva (@kalina.krumova.zaharieva)

Top
>