Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КАМЕЛИЯ ПРОГОВОРИ: ГОТВИМ СВАТБА, ИСКАМ ДА СЕ ВИДЯ КАТО БУЛКА

КАМЕЛИЯ ПРОГОВОРИ: ГОТВИМ СВАТБА, ИСКАМ ДА СЕ ВИДЯ КАТО БУЛКА

камелия kamelia

„Искам да се видя като булка“, категорична е изпълнителката, която получила предложението на Бъдни вечер. Това призна пред „България Днес“ изпълнителката на вечния хит „Луда по тебе“.

„Имам желание за сватбено тържество! С Цветин сключихме брак преди 7 години, но заради различни обстоятелства като пандемията, която ни развали плановете, все още не съм се виждала като булка. Тепърва престои да организираме сватбата си“, разказа детайлно пред вестника огън момичето на родния попфолк.

Изпълнителката на „Залезът и зората“ вече 25 години е рамо до рамо с гвардееца Цветин. От 7 години те официално са съпруг и съпруга. Пред медията ни Камелия сподели, че любовта им е била от пръв поглед и е успяла да устои на всички премеждия и изпитания във времето.

„Нашата любов се роди в родния ми град Чипровци. Влюбихме се от пръв поглед и станахме гаджета малко преди Цветин да влезе в казармата и да стане гвардеец. За радост, казармата тогава беше една година. Помня, че чаках с трепет отпуските му и да се завърне за постоянно. През годините имахме много премеждия, дори и раздяла, след която осъзнахме, че не можем един без друг. Тази раздяла беше колкото неприятна, толкова и поучителна за нас като двойка. За всички тези години сме имали и хубави, и лоши моменти, но това са живите хора във връзка“, разказа певицата.

КАМЕЛИЯ ХВЪРЛИ БОМБА, ОМЪЖИЛА СЕ ПРЕДИ 7 ГОДИНИ

Като най-хубавия си момент Камелия определи всяко утро, в което се събужда до съпруга си. Радва се на това, че те са честни и открити един към друг. Заедно взимат всички житейски решения и се стараят да постигат съгласие за всеки важен въпрос.

„За мен тайната на семейното щастие се крие в доверието. Това да можеш да се разкриеш такъв, какъвто си, пред любимия си човек, без маски, фалш и суета. Да можеш да споделиш щастието и мъката си. Когато ти си този, който си – дори и леките различия се напасват. Всички двойки са различни, но това са най-важните фактори за съществуването на една връзка“, каза още Камелия, която е носителка на титлите „Мис Чипровци“ и „Мис Монтана“.

По повод това дали ревността има място във връзката им, Камелия бе категорична, че такова чувство между тях няма.

„Между нас няма и капка ревност! Когато двама души са толкова близки, колкото сме ние, подобни чувства не съществуват. Ако взаимоотношенията между двама влюбени са успешни, честни и споделени, ревността я няма. Такива негативни емоции се появяват, когато единият се опитва да се налага, да контролира или да лъже другия. При нас всичко е искрено“, сподели за финал Камелия и разкри кога е получила предложението от Цветин.

КАМЕЛИЯ ДЕКЛАРИРА ПОЛОВИН МИЛИОН ДОХОДИ

„Получих предложението си за брак на един от най-светлите празници – Бъдни вечер. Случи се в семейна атмосфера“, сподели пред „България Днес“ Камелия.

Русокосата фурия казва още, че докато е седяла на семейната им трапеза в уютна и романтична обстановка, са пуснали любимата песен на двойката – „Супермен“ на Дино Мерлин и Желко Йоксимович. Обстановката била много уютна и романтична.

„В този момент Цветин падна на колене, в ръката си държеше диамантен пръстен и ме помоли да стана негова съпруга. Аз бях много щастлива и веднага приех. Още пазя и обожавам годежния си пръстен, въпреки че рядко го нося“, спомни си с умиление Камелия.

Засега не е ясно кога точно ще е сватбата, защото няма насрочена дата. Самата певица казва, че това може да стане по всяко време, защото Камелия обичала да действа импулсивно.

Top