Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАМЕЛИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА КРИЕ КАК СЕ Е СДОБИЛА С БЕБЕТО СИ

КАМЕЛИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА КРИЕ КАК СЕ Е СДОБИЛА С БЕБЕТО СИ

камелия kamelia

Камелия, която изненадващо стана майка навръх Великден, продължава да не обяснява как точно се е сдобила с наследника си. В интервю за Би Ти Ви певицата припомни, че е чакала сина си Баян цели 15 години, но не уточни как всъщност се е появило детето. Не е тайна, че тя преживява няколко аборта през годините.

„Това беше една моя много голяма лична битка в продължение на цели 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко, опитах всичко, дадох максимума от себе си, имаше моменти, в които много страдах физически, психически дори още повече. Беше свързано с много загуби, надежди, болка, радости за кратко, доста разочарования, да се намразя и завиждам. Изпитах може би цялата палитра от емоции, които човек е способен да изпита, но не се отказах“ сподели тя.

КАМЕЛИЯ ПОКАЗА БЕБЕТО И РАЗКРИ ИМЕТО МУ

Певицата припомни, че около 150 000 двойки в България имат трудности да станат родители.

„Проблемът е, че понякога жената има сериозен проблем с друго заболяване, което е излекувала, но е премахнат детеродният орган. Тогава става още по-голям проблем, защото тя има генетичен материал, но вече няма физическата способност да стане майка“, обясни певицата пред „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

В предаването Камелия сияеше, но направи впечатление, че водещия не я попита относно слуховете за това как се е родило детето. Публична тайна е че украинка е износила бебето на Камелия, което обаче Цветин е припознал като свое и така е легализирал иначе незаконното у нас сургатно майчинство, пише „Лупа“. За целта двойката е платила около 40 000 евр.

Top