Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПОТРЕС: „КАНАРИТЕ“ КАРАТ ДЖЕНА ДА СИ ОТРЕЖЕ ЦИЦИТЕ

ПОТРЕС: „КАНАРИТЕ“ КАРАТ ДЖЕНА ДА СИ ОТРЕЖЕ ЦИЦИТЕ

Младата фолк майка Джена се е видяла в чудо, откакто се присъедини към музикантския клан „Канарите“. Огромния палат на оркестрантите в Катуница царят средновековни порядки, а певицата е подложена на огромен натиск от страна на свекърва си Надя да намали напращелия си бюст, та да „прилича на порядъчна жена“, отбелязва „Уикенд“.

Всички битови въпроси на многобройната фамилия се решават еднолично от мама Надя – съпруга на Големия Канар. Като в повест от Любен Каравелов, най-старата в къщата определяла кой къде ще спи, кога и какво ще яде, с какво ще се занимава в домакинството.

Освен че е принудена да се грижи за добитъка на „Канарите“, Джена е постоянно одумвана за огромния си бюст, който според свекървата не подхожда на една семейна жена, отбелязва изданието.

Възрастната жена настоявала снаха й да се види с пластичен хирург, за да планира евентуално намаляване на кубиците. Певицата се опитала да протестира пред съпруга си Наско – Малкия Канар, но той недвусмислено заявил, че думата на майка му е с тежестта на нормативен акт.

Top
>