Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КАРАДЖОВ ИЗОСТАВИ БРИГАДАТА И МАРИЯ, ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ЛИ ШОУТО?

КАРАДЖОВ ИЗОСТАВИ БРИГАДАТА И МАРИЯ, ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ЛИ ШОУТО?

караджов мария силвестър бригада нов дом

Социалното шоу на бТВ „Бригада Нов дом“ е под въпрос за следващото лято. Любимата бригада на всички българи, чиито домове имат нуда от ремонт се е разпаднала. Владимир Караджов вече работи с други майстори, а с жена му Цветелина са започнали да правят и друго предаване. То отново е за ремонти, но не и за бедняци.

Риалитито, в което вече работи вече любимият бригадир на България, се казва „Звънни на Караджов“. То поне засега не може да бъде гледано по телевизията, а само в интернет, но това не му пречи да е претъпкано с продуктово позициониране.

Предаването е сключило договор с най-малко десетина фирми за строителни материали, обзавеждане и почистване, както и с една банка, които се рекламират през него, така че поне засега не може да се оплаче от липса на пари.

А Владимир Караджов отново прави ремонти, само че не за социално слаби и не в рамките на невъзможните 5 дни, както в „Бригада Нов дом“.

Идеята на предаването е да покаже как реално се извършват довършителните работи в един апартамент. Започва се от клиентите, които представят жилището, на кето ще се прави ремонт. Те обясняват точно какво искат от майстора, теглят кредити, за да могат да платят материалите и работата, а след това се проследява целия процес по извършването на ремонта.

Към момента се разпространява само първият епизод на шоуто, в който майка възлага на бригадата довършителните работи и обзавеждането на двустайния апартамент, който е купила за сина си в София. Няма драми, няма сълзи, няма я Мария Силвестър, която следи всичко да се свърши за 5 дни, има само задача, която трябва да се изпълни възможно най-качествено.

ПАВЕЛ И ВЕНЦИ ВЕНЦ ПОМАГАТ НА “БРИГАДА НОВ ДОМ”, ЗА ДА ЗАРАДВАТ 14-ГОДИШНО МОМЧЕ

Караджов обяснява всички стъпки от работата. Както и в „Бригада Нов дом“, той не действа сам, а има майстори, на които разчита. Сред тях обаче ни фигурира нито един от познатите от шоуто по бТВ лица, пише Уикенд. От водещата Мария Силвестър в новото предаване няма и следа.

Негово лице е само Караджов, който в нито един кадър не се появява мръсен или изпотен. На финала, когато показват на собствениците готовия им апартамент, посочват и цените на мебелите и ремонтните дейности. По този начин всеки, който планира ремонт, може да прецени цената на това удоволствие.

Продуцент на новото шоу е продуцентката на „Бригада Нов дом“ Цветелина Караджова, която от месеци е законна половинка на бригадира.

Top
>