Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАРАМАЗОВ НАМАЗА С ИМОТ ОТ „ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО“

КАРАМАЗОВ НАМАЗА С ИМОТ ОТ „ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО“

vladimir-karamazov

Владимир Карамазов е инвестирал част от парите си, получени за участието си в кримипоредицата „Дяволското гърло“, в едноетажна къща в смолянско село.

Актьорът се влюбил в красотата на природата и чистия въздух в Родопите, където снимали 12-те епизода на хитовия сериал.

Екипът на продуцента Евтим Милошев пристигнал в средата на август и останал там два месеца. Наложило се да затворят пещерата „Дяволското гърло“, докато снимат в нея.

Карамазов, който се превъплъщава в образа на разследващия мистериозни убийства полицай Филип, бил силно впечатлен от топлото отношение и гостоприемството на местните хора.

Актьорът се сближил с тях и завързал приятелски отношения. Някои дори го посъветвали да остане да живее там. Владо прегледал всички обяви за продажба на имоти в района, но предпочел да купи къща без посредник.

В района имало доста изоставени имоти за продан, затова изборът му бил голям. Карамазов се спрял на къща от дърво на 20 км. от Смолян, на доста тихо и спокойно място с живописна панорама, отбелязва Уикенд. Цената на имота, който наподобявал по-скоро вила, също била примамлива – само 15 000 лева.

Имотът бил в много добро състояние, след пълна реставрация и подмяна на ВиК и ел инсталациите, затова не се наложили допълнителни инвестиции.

Top
>