Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > КАРАМЕЛКИТЕ НА АРА СЕ СЪЮЗИХА СРЕЩУ АСЕН ОТ „ФЕРМАТА“

КАРАМЕЛКИТЕ НА АРА СЕ СЪЮЗИХА СРЕЩУ АСЕН ОТ „ФЕРМАТА“

Трите красиви момичета се превърнаха във феномена на 2015 година за най-бързо прогресиращата гърл банда и продължават тази тенденция и през 2016 година.

 Никол, Карина и Ивайла през последната година нашумяха доста със своя провокативен имидж. След като изгряха на музикалната сцена с песента „Снимка с мен“ и заявиха амбициите си да се превърнат вмузикалните принцеси в българския шоу бизнес, трите карамелки не изневериха на стила си и в новия проект. Много сексапил, танци и провокация в новото видео „Само игра“.

За най-новия проект на поп-етно трио Caramel – „Само игра“  се погрижиха най-добрите хип-хоп екипи в бранша за 2015 година. Новите хореографи на момичешката банда Caramel са победителите от 359 Hip Hop Awards в категория за „Най-добрата хип-хоп денс формация“ – Пацо и Здравко. Във видеото карамелките представят част от най-новата си хореография за шоу-програма 2016.

Режисьор на видеото е Радостин Събев – Shosho, който също стана победител на 359 Hip Hop Awards в категория „Режисьор на годината“.

Песента „Само игра“ е в стилистиката на регетон, а  Ивайлапоказва и своите хип-хоп и RnB умения като рапира.

Във видеото на „Само игра“ Никол, Ивайла и Карина се превъплъщават в различни роли –  Никол е сладка и нежна, Ивайла е лоша и палава, а Карина е изискана и своенравна. Освен това те са обвързани помежду си в много пикантни ситуации с мъж, около които е изграден сюжетът на видеото.

карамелки

Главната мъжка роля във видеото е поверена на Асен от риалити формата „Фермата“. Той играе ролята на типичния български плейбой.

Асен е неверникът, който се среща едновременно и с трите карамелки. За негов лош късмет, Никол, Ивайла и Карина се съюзяват, водени от общото им желание – да му отмъстят.

Трите карамелки изготвят план срещу Асен. Никол, Ивайла и Карина отмъщават по женски на „сваляча“. Накрая Асен остава съблазнен и изоставен от поп-етно трио Caramel.

 

Top
>