Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАРЕН ОСТАНАЛ НА СУХО, ЗЛАТКА ОТКАЗАЛА СЕКСА

КАРЕН ОСТАНАЛ НА СУХО, ЗЛАТКА ОТКАЗАЛА СЕКСА

карен златка karen zlatka

Плеймейтката Златка Райкова хвърли истинска бомба за личния си живот на феновете! Известната със своите изпепеляващи публикации, блондинката наскоро разкри изненадваща тайна: наложило се да се въздържа от интимност след 7-ия месец на бременността си. Сега семейството е приоритет номер 1 на красавицата.

Това разкритие идва като шок за много от нейните последователи, които с нетърпение следяха Злати по време на нейната бременност и взимаха пример. Русокоската реши да открехне още една вратичка и да покаже повече от интимния си живот.

РУСАТА ЗЛАТКА ПРЪСНА 300 БОНА ЗА СВАТБАТА

В прочувствено стори в инстаграм тя сподели: „До 7-ия месец правихме секс, после имах забрана“.

Решението на инфлуенсърката да се въздържа от интимност по време на бременността си доказва нейната любов към семейството и готовността да даде всичко за него!

Младата булка и съпругът й Калин Хачатрян са една от най-горещите двойки и любовната забрана най-вероятно е била сериозно предизвикателство за секссимволите. Здравето на детенцето обаче е на първо място и влюбените гълъбчетата се справили с въздържането.

ЗЛАТКА И КАРЕН СИ КАЗАХА „ДА“ НА ПИЩНА СВАТБА

Сватба на младото семейство се състоя в края на месец септември, но за меден месец още нищо не се е чуло. На женитбата присъстваха най-близките приятели и семейство на двойката както и дечицата. „Аз съм майка, съпруга и нормален човек със своите задължения“, откровеничи Злати пред феновете.

Top