Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАТО ДВОЙНИК НА РАШИЯ: АНЕЛИЯ СЕ ПОКАЗА БЕЗ ГРИМ

КАТО ДВОЙНИК НА РАШИЯ: АНЕЛИЯ СЕ ПОКАЗА БЕЗ ГРИМ

Певицата Анелия е сочена за една от най-сексапилните представителки на попфолка. Снимките й в социалната мрежа събират хиляди комплименти и възхищение. Но ето защо някои и задават въпроса: „Защо и на живо не изглеждаш така?!“ Кадрите, които ви показваме са от профила на известния Тик-Токър Матего, който и друг път е показвал приятелските си отношения със звездата на „Пайнер“.

С КОГО ИВОН НА АНЕЛИЯ ХАРЧИ ПАЧКИ В ПАРИЖ

Младежът е заснел любимката си по време на подготовката й за следващия образ в „Като две капки вода“. „Следващият ми образ е мъжки и тук вече ще е яката работа. Тактиката да бъда мъж е… да ме маскират, преобразят. Друга тактика няма, това е! Ще е голяма изненада“, заявява с усмивка заралийката, която очевидно не се притеснява, че феновете й ще я видят абсолютно натурална и естествена. Коментарите под видеото констатират и друго, пише Хотнюз.

„Леле, милата колко е остаряла“, други я защитават, че за 40 години си изглежда много добре. Имаше и сравнения с травестита Рашия и доста по-приемливите с актрисата от „Приятели“ Кортни Кокс. „Да върне русото й кажи, повече й отиваше“, пишат последователите на Матего.

АНЕЛИЯ Е ИЗНЕНАДАТА В „КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА“

„Много е мъчително да я слушаш по интервюта! Голяма мъка! Никакъв изказ и изключително беден речник!“, констатират още под видеото.

Secret.bg  забеляза голяма прилика на кадъра на Анелия с популярния травестит Рашия, който денонощно цъка в ТикТок.

Top
>