Вие сте тук
Начало > Край Босфора > КЪВАНЧ И СЕРЕНАЙ СТАНАХА ЛЮБИМАТА ДВОЙКА ОТ ЕКРАНА

КЪВАНЧ И СЕРЕНАЙ СТАНАХА ЛЮБИМАТА ДВОЙКА ОТ ЕКРАНА

къванч татлъту. kivanch tatlatu

Каквото и да се говори, турските сериали навлязоха в българския телевизионен екран и се превърнаха в мощен магнит за милиони. Хората ги харесват заради страхотните сюжети и мастойрската игра на актьорите. Чуват се позабравените думи в българския ефир „како“ и „батко“, семейните ценности, макар и гарнирани с интриги, са на първо място.

Красивите гледки и чара на актьорите са допълнение към магията на поредиците. Разбира се, зрителите винаги имат и своите любими двойки – екранни и в живота, за които ще ви разкажем сега. А някои от тях вдигнаха и сватби за чудо и приказ, макар и не със свои екранни партньори, пише „Галерия“.

Любимецът на милиони жени по света Къванч Татлъту и красивата и талантлива Серенай Саръкая бяха обявени в Турция за най-добрата екранната двойка от телевизионните сериали на годината. На тазгодишната церемония „Златна пеперуда“ двамата бяха отличени за участието си в криминалната драма „Семейство“, който се излъчва в България в момента.

През последните години и двамата турски артисти предпочитат участията в интернет сериали и рекламни видеоклипове. Сега срещу солидни хонорари те се превъплъщата в образите на Аслан – собственик на нощен клуб и син на влиятелна фамилия, и Девин – амбициозна и решителна психоложка.

Двамата се запознават по време на самолетен полет и се впускат в любовен романс с непредвидими последствия.

Милионе фенове на сериала „Семейство“ смятат, че Саръкая е много подходяща за ролята на Девин, която е умна, смела и непокорна. Зрителите не спират да коментират начина, по който играе. В сцените на Серенай с Къванч тя сякаш говори с него в реалния живот, все едно няма камери, отбелязват те.

КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ СЕ ЗАВРЪЩА В БЪЛГАРСКИЯ ЕФИР С НОВ СЕРИАЛ

В сериала между техните герои има много горещи любовни сцени. Страстта между Аслан и Девин буквално блика от екраните. Но това е просто работа. Макар, че се опитаха да им вменят интимни отношяния, двамата заявиха, че са професионалисти и знаят как да разделят личния живот от служебните ангажименти. Наложи се Къванч подробно да опровергава публично всичките писания за любовна афера с колежката си. Той заяви, че не обръща внимание на слуховете за предполагаемата ревност на съпругата му Баша Дизер към екранната му партньорка.

„Серенай е моя добра приятелка и актриса, с която от дълго време исках да снимам в общ проект. Уважавам я като колежка, но не сме любовници. Отношенията ни са само професионални“, категоричен е синеокият красавец.

Самата Серенай Саръкая е смятана за крадла на мъже в родината си. Скандалният й имидж е свързан с многото й афери с обвързани нейни колеги, сред които са Бурак Дениз, Джем Йълмаз и други. Актрисата има и романи с ергени като Керем Бюрсин, но те приключват бързо.

Top
>