Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > КЛОУНИ И ПАЛЯЧОВЦИ ОБИКАЛЯТ СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ ЗА 1 МИНУТА СЛАВА

КЛОУНИ И ПАЛЯЧОВЦИ ОБИКАЛЯТ СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ ЗА 1 МИНУТА СЛАВА

През последните няколко дни прочетох какви ли не абсурди, свързани с предстоящия утре гей прайд.  Колкото и да не им се иска на организаторите да се нарича гей прайд, а само прайд,  за мен това е чиста педерастка работа.

Не виждам кому е нужно ние и най-вече нашите деца, да ставаме свидетели на тази открита, натрапвана пропаганда и публична демонстрация на хомосексуализма като начин на живот.

Нямам против хората с различна сексуална ориентация или поне не срещу всички. Имам приятели, които са с такава, но те никога и по никакъв начин не я натрапват. Държат се нормално и адекватно и обществото ги приема.

Против съм този цирк, който ще се разиграва из улиците на София. Радослав Стоянов, който е един от организаторите, дори заявил, че лично кметът трябвало да подкрепи прайда. Те искали…  Кой сте вие господин Стоянов?

Едно циркаджийско, болно общество, което само се настройва, че било отхвърлено. Кой и за какво ви пречи? Правете каквото искате, но не и публично, защото има малки деца, на които няма какво да обясниш, като видят двама мъже да се целуват.

Има много хора с различна сексуална ориентация, които знаят кое е нормално и адекватно и кое не. Защо именно тези хора няма да подкрепят маймунджулъците ви? Защо те са съумели да се наложат в обществото и всички ние общуваме с тях нормално, без да е проблем сексуалната им ориентация?

Никой не ви е виновен, че вие сте една циркова, безхарактерна трупа, изпълнена с комплекси. Като за завършек искам за задам един въпрос на г-н Стоянов, както и на всички, които се чувстват дискриминирани. На моята лична карта пише, че съм българин и съм гражданин на Република България. А на вашите?

*Изразеното мнение в статията е на нейния автор. Никаква част от сайта Secret.bg не бива да бъде взимана без да се упомене източника с хиперлинк.

Top
>