Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КЛЮКАРКАТА ЛИЛИ СЕ ОМЪЖИ НА МАЛДИВИТЕ

КЛЮКАРКАТА ЛИЛИ СЕ ОМЪЖИ НА МАЛДИВИТЕ

клюкарката-лили-klyukarkata-lili

Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката, се омъжи за голямата си любов и баща на детето й Станислав Костов. Влюбената двойка си каза „да“ чак на Малвидите.

На екзотичната дестинации бившата брадърка и бизнесменът посрещнаха Нова година. За щастливото събитие разкри самата Лили. Тя показа брачните халки и написа: „Да“. Под снимката й заваляха редица пожелания за семейно щастие. Младоженците решават да се врекат във вечна любов в първия ден от 2021-ва.

Те подписват в островната страна, без с тях да има нито един близък, но планират и голяма гръцка сватба. Южната ни съседка е любима дестинации за двойката, пише Лупа. Пищното парти ще се състои веднага щом мерките в Гърция позволяват да има щур купон.

Лили и бизнесменът Станислав, който е в ресторантьорския бранш, се сгодиха в началото на миналата година. Романтичният богаташ предложи брак на любимата си в Дубай. Годежният пръстен бе с огромен камък и струва не по-малко от 5000 лева.

Клюкарката и Костов са заедно от седем години. Те имат и дете, ала чак сега решават да се „вземат“ официалното. Новоизлюпените младоженци са родителите на момченце на име Мартин.

Top
>