Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КОБИЛКИНА ВЕЧЕ СЪВЕТВА И КАК ДА ОТСЛАБНЕМ

КОБИЛКИНА ВЕЧЕ СЪВЕТВА И КАК ДА ОТСЛАБНЕМ

наталия кобилкина natalia kobilkina

Наталия Кобилкина не е само сексоложка, която ни съветва как да задържим мъжа си или да го прелъстим, а отскоро се е вживяла и в ролята на учител по здравословно хранене и влизане във форма. След втория си развод рускинята се втали с няколко кг и в момента е в най-добрата си форма. Наталия реши да продаде какво е научила за влизането във форма и набързо организира семинар за „Как да отслабнем чрез контакт с тялото и констелации“, пише Lupa.bg.

ОБРАТ: КОБИЛКИНА СЕ ВЪРНА ПРИ БИВШИЯ СИ МЪЖ

„Намирам се в най-пълноценния период от Живота си! Иска ми се да го изкрещя… Никога до сега не съм се чувствала така добре, толкова пълна с енергия и така комфортно в тялото си. Мога уверено да кажа, че това е моят процес на изчистване на старото и на пълна промяна. Резултатът не само се вижда, но и усещането е неописуемо.
В същото време към мен се обръщат Дами, които в повечето случаи ми казват следното: „Наталия, не разбирам какво се случва с мен. Чувствам се постоянно изморена, нямам енергия за нищо, не се чувствам красива. Уж не ям много, а пълнея. Това ме депресира и ме прави неуверена“. Познато ли ти е? Знаеш ли, скъпа, запомни нещо : Преди да си отвориш устата и да кажеш каквото и да било, ТИ ВЪЗДЕЙСТВАШ ПЪРВО С ВЪНШНИЯТ СИ ВИД! А външният вид е отражение на твоята самооценка, твоето хранене, мислене, емоции и начин на живот.

НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА СТАНА АКТРИСА

Често чувам от жените, че когато са радостни, се „награждават“ с нещо сладко или пък, в нещастието си, посягат към цигари, вредна храна или алкохол. Истината е, че това не само, че не носи утеха, но и те прави още по-недоволна от себе си.

Докато търсиш отговора и решението отвън, няма да постигнеш щастие. Но ако желанието ти за промяна е толкова силно, че не можеш повече, както до сега, то мога да ти помогна да намериш отговора вътре в себе си и да ти споделя какво направих аз!“ – пише рускинята.

Top