Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КОЦЕТО МЛЯСКА ЕМАНУЕЛА ПУБЕРСКИ

КОЦЕТО МЛЯСКА ЕМАНУЕЛА ПУБЕРСКИ

Фолкаджиите Емануела и Константин се награбиха като влюбени пубери! Певците без свян от семейните си статуси се целуваха пред стотици невярващи на очите си чалга фенове в столична дискотека.

„Ще ме извините, че малко завалям приказката, но съм се почерпил. Ех, Емануела, ако не бях женен, какво щях да ти направя… Дай поне една целувка“, изфъфли Коцето. Колежката му не се забави много и му се нахвърли, като двамата се мляснаха доста доволно.

На Константин това вероятно не му се стори достатъчно и започна да прегръща чалгарката, която беше облечена в прилепнало бяло панталонче, а тясното й сакенце едва побираше напращялата й гръд. В един момент Коцето уж изчезна в тълпата, но отново се върна при Емануела и започна нова доза целуване. Дали беше със или без език, остана мистерия. Палавият певец отново изпи с поглед колежката си, изсумтя доволно и продължи със запоя си.

„Гледай, гледай каква жена е Емануела… Много си яка! Повечко време ми се иска да остана при теб, но няма да ти преча. Върши си работата“, заяви в типичния си стил изпълнителят. Чалгарката на моменти не вярваше какво й се случва и губеше ума и дума, но се хващаше на прищявките на бате Коце, пише „България днес“.

Феновете с добра памет припомнят, че това не е първият случай, в който двамата чалгари се натискат и целуват. Поведението им е повече от съмнително и в чалга средите се говори, че са имали вземане-даване в кревата. Нито един от тях не потвърждава това и се придържат към версията, че са добри приятели. В един от дуетите си Константин и Емануела се награбиха голи и стигнаха до интимности.

Коцкарското поведение на Коцето се пренесе и към друга популярна певица. Той удобно се намърда в едно сепаре с тийнидолката Гери Никол, която се появи с рокля, която едва скриваше младите й гърди. Бюстът веднага привлече певеца като магнит и започна палаво да се натиска на младото момиче. Премреженият му поглед не се отделяше от гърдите й и двамата прекараха доста време заедно.

„Константин не е мъж за една жена. Колко ли е успял да омае?!“, цъкаха с език чалга фенове и искрено се възхищаваха на плейбойския живот на чалгаря.

Top