Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КОЦЕТО СЕ РАЗВЯВА КАТО ШЕЙХ В ОАЕ

КОЦЕТО СЕ РАЗВЯВА КАТО ШЕЙХ В ОАЕ

коцето константин konstantin

Фолк звездата Константин е в Обединените арабски емирства и само за няколко дни се превърна в истински шейх. Той сподели снимка от Абу Даби, на която позира като шейх заедно с цялото си семейство. На фотото той, жена му и двете му деца са облечени с арабски традиционни бели дрехи, единственото, което го издава, са маратонките на краката му.

Снимката предизвика хиляди харесвания в мрежата и, разбира се, коментарите на потребителите. „Шейх си, бате Коце“ написа един от тях и добави, че Константин е истинският Шейх на България. Маратонките на певеца не останаха незабелязани от аудиторията, която отбеляза, че ако не са те и се бе обул в сандали образът му щеше да е напълно истински. „Липсва ти златната химикалка в джоба“, написа друг. Не остана незабелязана и дъщерята на Константин, която според последователите му е одрала кожата на майка си. Момичето е толкова пораснало, че на височина подминава половинката на певеца. „Марианка е едно към едно с жена ти, много красиво семейство сте“, сподели фенка на певеца в мрежата, пише „Телеграф“.

ИЗМАМНИЦИ ПРЕКАРАХА КОЦЕТО ЖЕСТОКО

Както всяка година и тази Константин избра да прекара януари месец със семейството си на топло. Този път заминаха за Дубай. Изпълнителят е наел апартамент в луксозна сграда в центъра на арабския град и не спира да споделя забавни моменти от преживяването си там. Още на втория ден показа как бригада алпинисти мият прозорците на терасата му.

Top
>