Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КОГА НАЙ-ПОСЛЕ НАУМ ШОПОВ И ТЕА ЩЕ СЕ ОЖЕНЯТ?

КОГА НАЙ-ПОСЛЕ НАУМ ШОПОВ И ТЕА ЩЕ СЕ ОЖЕНЯТ?

наум шопов теа минкова naum shopov tea minkova

Макар Наум Шопов и Теа да са сгодени от 6 години, двамата все още не са сключили брак. Инфлуенсърите са отложили венчавката си за неопределено време, макар да не са изгубили желание да официализират отношенията си.

Двамата не се втурнаха да се женят веднага след годежа, тъй като им престоеше да станат родители. Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план. Те все още не са се отказали от мечтата си за романтична венчавка и дори смятат, че дъщеря им вече е достатъчно голяма, за да се включи в организацията на събитието, пише „Уикенд“.

Наскоро синът на Христо Шопов призна, че благодарение на Теа е успял да развие емоционалната си интелигентност. Именно тя го научила да общува повече, тъй като в същността си Наум бил пълен интроверт. Точно комуникацията е ключът за това връзката им да устоява на времето и напрежението. Работните въпроси са тези, заради които възникват най-често скандали помежду им, тъй като на моменти изпитват трудност да разграничават работата от личните си отношения и задълженията им на родители.

ТЕА И НАУМ ШОПОВ ВЗРИВИХА С ТОВА РЕШЕНИЕ

С времето се научили щом възникне разногласие, да анализират отношенията си и така да ги преодоляват.

Убедеността им, че са един за друг винаги им помага да решат споровете си по-бързо. Двамата просто си припомнят, че искат да станат баба и дядо и цялото напрежение между тях сякаш отлита.

Преди време Теа признала на Наум, че си мисли, че никога няма да й предложи брак, което пък го провокирало да я изненада и през 2018 г. актьорът с медицинско образование паднал на колене пред любимата си с пръстен в ръка на събитие за пътна безопасност. Годежът им бил навръх рождения ден на Теа, но за момента нямат конкретни планове за сватба.

Top
>