Вие сте тук
Начало > Спорт > КОИ СА ШАМПИОНИТЕ ОТ ПРЕМИУМ РАЛИ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС 2019?

КОИ СА ШАМПИОНИТЕ ОТ ПРЕМИУМ РАЛИ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС 2019?

Над 40 отбора с автомобили като Ferrari 488 GTB, AMG GT R, Nissan GT-R Black Edition, Porsche 991.2 Turbo S, BMW M5 от Auto Bavaria, Lexus LC500 – Отборът на Top’s Honey , Aston Martin DB11, Maserati Quattroporte, BMW M2, BMW M850i, AUDI RS7, Lamborghini Gallardo и още много други финишираха на 22.06. на пристанището Марина „Диневи“ в Свети Влас. Поводът бе седмото поред издание на Премиум Рали София – Свети Влас.

За четири дни участниците преминаха през 2 държави с трасе от общо над 1000 километра. Класирането в Събитието се сформира от четирите изпитания: Драг, time-attack, „Скрити Локации“ и „Точна езда“ .

А ето и най-добре представилите се:

Дисциплина Драг

Екипаж: В.А. и С.В

Автомобил: Porsche 991.2 Turbo S

Време: 10.6сек.

Дисциплина Time-attack на писта MotorPark Romania

Екипаж: В.А. и С.В.

Автомобил: Porsche 991.2 Turbo S

Време: 1:54:91 мин.

Дисциплина „Точна езда“

Екипаж: М.Ш. и Д. Г.

Автомобил: Ferrari 488 GTB

Освен за тези изпитания, организаторите бяха приготвили награди за „Талисмани на Сезон 2019“, което спечeлиха отбора на Д. Д. и Т. Б. с автомобил AMG GT R. Те бяха избрани от всички участващи в Събитието. Имаше и награда „Бензин в кръвта“, която получиха М. и К. Димитрови с автомобил C63 S AMG. Те са най-дългогодишните участници във всички Събития на Премиум Рали София – Свети Влас.

А кои са Шампионите…Първите три места в Генералното Класиране са:

Първо Място безспорно спечелиха отборът на В. А. и С.В. с Porsche 991.2 Turbo S. Втори след тях, отново със завидни умения, бяха М.Ш. и Д. Г. с Ferrari 488 GTB. Трети на стълбичката са Х. Г. и И.И. с Porsche Turbo S.

Наградите за победителите бяха предоставени от Kushev Brothers, които се занимават с детайлинг, дълбоко и цялостно почистване, възстановяване и защита на всички елементи от екстериора и интериора на автомобила. Наградата за първо място бе керамично покритие на екстериора на автомобил, наградата за второ място се състоеше от детайлно почистване и импрегниране на интериора и защита на стъклата, а за третото място беше специално подбран комплект от продукти на Gtechniq.

По време на Гала вечерята в Свети Влас традиционно се организира Благотворителност, към която щедро се включиха партньорите от GOTO: Бижутерия и Диаманти.

След това шумната компания продължи празненството с Гранд Финал Парти в Планет Яхт Клуб „под флага“ на Benzin.bg и Orlen Oil. По време на цялата вечер пред клуба можеше да се види страхотната Alfa Romeo 4C, паркирана върху спортна настилка от Energy Sports.

Събитието се извършва с подкрепата на Asset Insurance, които се грижат за сигурността и спокойствието на всички участващи, Tortuga slots – партньори в entertainment сектора, и Eternal Start of the Engine, пазейки автомобилите от липса на заряд.

Очакваме с нетърпение следващото Събитие на екипа организатори с бензин в кръвта!

Top
>