Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КОЙ ЩЕ ВОДИ „БИГ БРАДЪР“? РАЧКОВ ВЕЧЕ ОТКАЗА

КОЙ ЩЕ ВОДИ „БИГ БРАДЪР“? РАЧКОВ ВЕЧЕ ОТКАЗА

владо михайлов ненчо балабанов башар рахал биг брадър

20 години след първия си сезон у нас и 6 години след като беше излъчен последният, „Биг Брадър“ се завръща в Нова телевизия, но не е ясно кой ще го води. Емблематичното лице на шоуто – Ники Кънчев, се премести в бТВ, за да работи в очевидно по-любимото си шоу „Стани богат“. Това означава, че няма как да поеме и „Брадъра“.

В Нова в момента се обмислят всевъзможни варианти за негов заместник. Засега като фаворити се очертавали трима души: Ненчо Балабанов, Башар Рахал и Владимир Михайлов, пише „Уикенд“. Не е ясно обаче какво ще стане в следващите месеци. Имало дори екзотична идея – лайфовете да се водят от Михаил Билалов, който си тръгна от „Стани богат“.

КРАСИ ВАНКОВ ЩЕ ПРОДУЦИРА НОВИЯ BIG BROTHER

Форматът „Биг Брадър“ досега е имал цели 22 сезона у нас в различни варианти – стандартният, в който в къщата на „Големия брат“ влизат непознати за широката публика участници, „ВИП Брадър“ за звезди и „Ол старс“ за участници от различни риалитита. Зад всеки от тях стои Нико Тупарев и Радо Тушев, но от тази година нещата се променят.

Продуцент вече ще бъде Краси Ванков и е логично той да избере водещ от собственото си обкръжение – някой, с когото работи от години. В медийните среди са леко скептични, че Ванков ще може да се справи със задачата да организира зрелищен сезон на риалитито – най-малкото, защото няма опит за такива мащабни продукции.

Ненчо Балабанов е сред звездите с най-големи шансове да блеснат на сцената на „Големия брат“. Той е сред любимците на Краси Ванков. Двамата работят заедно вече 4 години в сериала „Ол инклузив“, освен това Ненчо е едно от най-разпознаваемите лица на телевизията и вече има опит като водещ на „Сделка или не“, а преди това и в „Господари на ефира“. Проблемът е, че заради „Сделката“ е на екран всеки делничен ден от 18 до 19 часа. Ако стане водещ на „Биг Брадър“, ще го гледаме и след вечерните новини, което ще е твърде много. Така ще се наложи да избира – или „Големият брат“ или „Сделката“.

Башар Рахал е другият фаворит за овакантеното място на водещ. Той е от хората, които участваха в почти всички проекти на Краси Ванков и винаги се справя много добре. Забавен, чаровен и с достатъчно опит на сцената, ливанецът е бил лице и на много други предавания. Както обаче самият той се шегува, влезе ли в някое шоу, след няколко месеца го спират. Въпреки всичко едва ли някой ще се изненада, ако го види в „Биг Брадър“.

КОЙ ВЛИЗА В НОВИЯ СЕЗОН НА BIG BROTHER?

В шоусредите се знае, че Башо е близък с Краси – двамата са приятели от години, така че е логично да работят заедно и занапред.

Обмислял се и вариантът да пробват за лице на емблематичното риалити Владимир Михайлов, който стана суперзвезда с участие в продуцирания от Венков сериал „Братя“. Владо е всенароден любимец. Той обаче няма опит като водещ на предавания, освен това е много зает с постоянни записи на песни, обикаляне на страната за концерти и участия по клубове и снимки на филми, а освен това играе в театрален спектакъл, в мюзикъли и в рок операта „Исус Христос суперзвезда“.  Напоследък Михайлов е сред най-търсените родни актьори и музиканти и не е ясно дали ще има време за „Биг Брадър“.

Най-любимият водещ в Нова телевизия – Димитър Рачков, също е предлаган за позицията. Актьорът обаче отказал. Бил твърде зает, за да разпише договор за ежедневен ефир, особено за извънредни преки предавания, които в това риалити понякога се налагат. Митко предпочитал да остане в проектите на Маги Халваджиян, които вървят само веднъж седмично и позволяват да си планира останалото време.

ОФИЦИАЛНО: BIG BROTHER СЕ ЗАВЪРНА

В Нова тв вече от няколко седмици тече кастинг за участници в предстоящия 23-и сезон на „Големия брат“. Ще го снимат в къщата, в която в момента се снима „Един за друг“, пише „Уикенд“. Обявено е, че завръщащото се шоу ще бъде на екран още тази година, но в същото време тече набиране на кандидати и за друго хитово предаване „Игри на волята“.

По традиция то се излъчва през есента, което означава, че Големият брат“ би трябвало да остане чак за следващата пролет. Другият вариант е да пуснат възроденото риалити след финала на „Игрите“ – през декември и януари, или да го изтеглят преди екстремното предаване – в края на лятото.

Top
>