Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КОЙТО ЦЕЛУВАЛ – ЦЕЛУВАЛ! СПИРАТ „ЕРГЕНЪТ“

КОЙТО ЦЕЛУВАЛ – ЦЕЛУВАЛ! СПИРАТ „ЕРГЕНЪТ“

ергенът маги алек младенов ergenut

Който целувал – целувал! „Ергенът“ спира. bTV занапред няма да снима скандалното риалити, след като три поредни години замърсяваше ефира като с него, пише „Уикенд“. Шоуто се оказва прекалено скъпо за телевизията след забраната на рекламите на хазарт, които доведоха до рязък спад в приходите.

Кандидатките да търсят любов по телевизията занапред ще си останат само с подадените документи за кастинг. Лицензът за шоуто на Warner Bros, която е собственик на правата, се оказал прекалено скъп на фона на намаляващите приходи от реклама.

ЕРГЕНЪТ АЛЕК ПАК СЕ ИЗДЪНИ БРУТАЛНО, ВСИЧКИ МУ СЕ СМЕЯТ

Въпреки че риалитито като цяло се радва на добър рейтинг, за подготовката му отиват няколко милиона, които трябва да се избият с реклами. Тази пролет обаче Народното събрание забрани рекламата на хазарт, която беше основен източник на пари в телевизията. Резултатът веднага е бил усетен в изпразнената каса.

Трябвало е да се направят съкращения в бюджета и шефовете са отрязали най-скъпото перо – „Ергенът“. Другото, което е оказало влияние за това решение, е фактът, че снимките са месеци преди излъчването, победителките са ясни много рано и винаги досега още на старта на шоуто е изтичала информация кои са те.

Явно в екипа има къртици, които съобщават на определи медии тази уж секретна информация. Интригата изчезва още в началото и тази година това се е усетило по рейтинга.

АЛЕК ПРОГОВОРИ СЛЕД ФИНАЛА НА „ЕРГЕНЪТ“

От телевизията не са съобщили официално, че занапред няма да снимат „Ергенът“. В момента дори тече набиране на кандидатки за участие в нов сезон. Но това, че има кастинг, в бТВ никога не означава, че непременно ще има и шоу. Да, нов сезон може ида има, но не е ясно кога.

За „Фермата“ също е обявен кастинг, но риалитито тази година няма да се снима. За „България търси талант“ пък кастинги се обявяват периодично с масирани реклами, но последният излъчен сезон е от 2022 година и поне засега не се планира следващо издание.

Top
>