Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КОЛКО МИЛИОНА ПЕЧЕЛИ ФИЛИП КИРКОРОВ

КОЛКО МИЛИОНА ПЕЧЕЛИ ФИЛИП КИРКОРОВ

филип киркоров filip kirkorov

Кралят на руския поп Филип Киркоров е заработил за година $ 6,6 милиона, падайки до пето място в рейтинга на най-добре печелещите звезди в руския шоубизнес, където в предишния период бе втори, съобщава сп. Forbes.

Сега роденият в България певец е отстъпил среброто на младия рапър Егор Крид, с когото неотдавна записа дуета „Цветът на настроението е черен“. Крид си е докарал 6,9 милиона. Първи в рейтинга е лидерът на група „Ленинград“ Сергей Шнуров. Неговият годишен доход се оценява на 8,8 милиона.

УКРАЙНА ОБЯВИ ФИЛИП КИРКОРОВ ЗА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ

Изданието отбелязва, че за частен концерт той и бандата му спазаряват от $ 150 000 до 300 000. Актуалния Топ 3 попълва известният Дима Билан, победителят от конкурса Евровизия 2008, с $ 6,8 милиона, предава Монитор. На четвърто място, непосредствено преди Киркоров, е рапърът Баста с малко над $ 6,6 милиона.

Доходите на всички участници в класацията щяха да бъдат средно с 12,5% по-високи, ако през голяма част от 2020 г. нямаше забрана за провеждане на масови събития във връзка с пандемията от коронавирус, отбелязва изданието.

Top