Вие сте тук
Начало > Край Босфора > КОЯ Е НЕСРИН ДЖАВАДЗАДЕ – КОВАРНАТА ШАХИХА ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

КОЯ Е НЕСРИН ДЖАВАДЗАДЕ – КОВАРНАТА ШАХИХА ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

несрин джавадзаде nesrin djavadzade

От излъчваните в България епизоди на турския хитов сериал „Опасно изкушение“ зрителите вече се запознаха с героинята Шахика, която често е определяна като дявол. Но коя е тя? Сестрата на адвокат Кая се превръща в основен враг на Ендер и Йълдъз, като трите в различни етапи от сериала ще воюват и ще се обединяват, като борбата ще бъде заради някой богат мъж.

КОЙ Е БУРАК ЙОРУК – НОВАТА ЗВЕЗДА В ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ

Ако в сериала зрителите виждат героинята на Несрин като тотална откачалка, то тя не се различава много и в живота. Турската публика вече видя погребението на героинята й в сериала, тъй като сериалът отдавна се излъчва в южната ни съседка, но то е било извънредно написано в сценария. Причината е, че Джавадзаде си е тръгнала от снимачната площадка по време на снимките и е спряла да вдига телефона си на продуцентите.  Нейната постъпка наложи от продукцията да допишат допълнителни клаузи към договорите със звездите.

КОЙ Е ДОГАЧ ЙЪЛДЪЗ – ИЙТ ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

Несрин Кавадзаде е роден на 30 юли 1982 година в Баку, Азербайджан. След разпада на Съветския съюз родителите й напускат страната и се установяват в Турция. Бъдещата актриса завършва средно образование в Анкара и Университета Мармара в Истанбул. Тя няма никакви колебания да се запише във факултета по кино и телевизия. Вече с диплома, тръгва по кастинги и бързо е забелязана от режисьори и продуценти.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от nesrin cavadzade (@nesrin.cavadzade)

Дебютира през 2004 г., работи много, но птичето каца на рамото й след няколко години – с филма „Осемте дни на Дилбер“. Режисьорът Джемал Шан преценява, че актрисата е много подходяща за ролята на красавица, която от желание да отмъсти на баща си се омъжва за първия срещнат. Тази роля носи на младата актриса не само известност, а и наградата „Златен портокал“ на кинофестивала в Анталия.

КОЙ Е БАРЪШ КЪЛЪЧ – КАЯ ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

Истинска популярност обаче Несрин печели със сериала „Опасна любов“, където играе момиче, влюбено в красив мъж. С тази роля тя става известна не само в Турция, а и в чужбина. Досега филмографията й наброява 8 сериала и 11 пълнометражни филма.

КОЯ Е СЕВДА ЕРГИНДЖИ – ЗЕЙНЕП ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

Именно на снимачната площадка на „Опасно изкушение“ тя среща актуалната си любов – Гьокхан Алкан. Двамата се сгодиха през 2021 година и са сред най-обсъжданите светски двойки в Турция.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Gokhan Alkan (@gokhan_alkan)

Несрин е истинска сензация в социалните мрежи, като само в Инстаграм е следвана от близо 3 милиона потребители, видя Secret.bg.

Top