Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > „КОСМАТО БЕЛЬО“ – НОВИЯТ ТОТАЛЕН МОДЕН ХИТ

„КОСМАТО БЕЛЬО“ – НОВИЯТ ТОТАЛЕН МОДЕН ХИТ

Седмиците на модата са събитията, от които научаваме какви ще са тенденциите при облеклата за следващия сезон. Екстравагантни предложения не липсват, но това, което ти представяме искрено ни озадачи.

Става въпрос за интересните перуки, които представи корейската дизайнерка Kaimin по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Интересното е, че те „окупират“ не само главите на моделите, но и техните интимни части.

„Перуките за вагина“, както побързаха да ги нарекат в социалните мрежи, са различни по цвят и гъстота, но няма да ви лъжем – гледката изглежда притеснителна. А и имаме безброй въпроси.

Освен очевидното питане – защо? – защо е нужно интимната зона да е едва покрита с космато бельо, искаме да знаем още болезнено ли е било поставянето му?

Ако съдим по снимките от ревюто, косматите триъгълни парчета вероятно са залепени директно върху телата на моделите, което едва ли е най-приятната процедура на света.

В интерес на истината, перуките за вагина не са новост. Тяхното истинско име е „мъркин“ и жените са ги носили още в далечната 1450 г., за да предпазят интимните си части от срамни въшки. „Мъркин“ се използва и от холивудските актриси по време на голи сцени.

източник: cosmopolitan.bg

Top
>