Вие сте тук
Начало > Издънки > КОТАРАЧЕТО СИ ТАТУИРА ЛИЦЕТО, ЗА ДА ГО ЗАБЕЛЕЖИ МАЛУМА

КОТАРАЧЕТО СИ ТАТУИРА ЛИЦЕТО, ЗА ДА ГО ЗАБЕЛЕЖИ МАЛУМА

котарачето малума kotaracheto maluma

Интернет звездата Людмил Блек-Котарачето си прави татуировка на лицето с името на световноизвестния певец Малума.

„Татуирах си Малума на челото, за да ме забележи. Много харесвам този изпълнител и следя всичко свързано с него. Надявам се да ме види и да ме покани на вечеря“, разказа пред „България Днес“ онлайн сензацията.

Людмил се прослави, след като влезе в онлайн версията на „Биг Брадър“ – „Къщата на инфлуенсърите“, и предизвика фурор сред съквартиранти и зрители. Провокативният участник още с влизането си в риалити формата обяви, че е почитател на силния пол и е готов на всичко, за да направи фурор. Дори организира хомосексуална сватба с музиканта Гош. Двамата организираха семейно тържество. Идеята дойде от котарака Людмил, а Георги, без да губи много време, прие.

С шантавата си хрумка младоженците предизвикаха истински ентусиазъм в къщата и на момента се намериха поп, кумове и шафери за сватбата им. Котарачето се премени във вечерна черна рокля и извървя пътя до олтара с красив букет. Гош се облече от горе до долу в същия цвят, за да е в тон с бъдещата си „съпруга“. Ергенката Алекс Гърдева стана негова майка за няколко часа, а певецът Димитър Марианов влезе в ролята на баща му, като и двамата имаха против церемонията и през цялото време се опитваха да я провалят.

МАЛУМА ГРЪМНА С НЕОЧАКВАНА НОВИНА

„Никога не съм криел, че харесвам мъже. Надявам се Малума да ме забележи и да ме покани на вечеря. Изпълнителят е мой идол от 4 или 5 години. Ако ме покани да излезем, ще съм на уговореното място няколко часа преди уречения час. Ако трябва, и месец ще го чакам! Дори не знам дали ще мога да му кажа нещо, защото ако го видя, ще припадна от радост“, сподели пред вестника Котарачето.

Известният колумбийски изпълнител все още не е обърнал внимание на нашенската онлайн сензация, но това не отчайва Котарачето. Това, което разстройва Людмил, е, че най-вероятно ще му се наложи да изтрие татуса с името на любимия си.

„Татуировката е 100% истинска, но ми се налага скоро да я премахна, защото родителите ми не са съгласи. Всички мои близки и познати все още са шокирани от спонтанното ми решение. Надявам се на нашите скоро да им размине и да не се налага да отстраня татуса, защото, доколкото знам, е много болезнено и има вероятност да ми остане белег“, заяви Людмил.

Top
>