Вие сте тук
Начало > Шоу > КРАЙ НА СКАНДАЛИТЕ МЕЖДУ ДЖАН И САНЕМ, СМЕНЯ ГИ ДРУГ ТУРСКИ ХИТ

КРАЙ НА СКАНДАЛИТЕ МЕЖДУ ДЖАН И САНЕМ, СМЕНЯ ГИ ДРУГ ТУРСКИ ХИТ

санем-джан-яман-свободен дух-демет-йоздемир

Краят на драмите в отношенията между героите на Джан Яман и Демет Йоздемир наближава. Финалът на сапунката е този понеделник, 6 юни, в ефира на bTV.

От месеци в делничия следобеден ефир зрителите гледат непрестанните раздели и събирания между екранните Джан и Санем, чиято любов на моменти писва на феновете им.

Освен на екран, любовта им премина и в живота, като имаха кратка авантюра. След това се разделиха, а в момента Джан отново се опитва да се сближи с нея.

ГОЛЯМ СКАНДАЛ ПОКРАЙ НОВИЯ СЕРИАЛ С ДЖАН ЯМАН

От вторник, 7 юли, в ефира на bTV в 18:00 часа ще стартира 14-ия сезон на кримисагата „Опасни улици“. Той е един от малкото турски продукции, които продължиха да се снимат и вразгара на коронавирус пандемията.

COVID-19 стана и част от сюжет на теленовелата – актьорите се подвизават на екран с провигогрипни маски. 

За голямо съжаление в новите епизоди не участва емблематичен зза сериала артист – Зафер Ергин, когото наричат татко Раза. Той бе отстранен от продукцията, защото е на 77 години и съществува риск да не оцелее, ако пипне китайския грип на снимачната площадка.

ЙОЗГЮР ОЗАН ОТ “ОПАСНИ УЛИЦИ” С КОРОНАВИРУС

В края на лятото екипът на „Опасни улици“ ще се събере отново, за да започне работа по юбилейния 15-и сезон. До пролетта на 2021г. ще бъдат произведени още 35 серии, всяка от които с продължителност между 85 и 120 минути, като в България bTV ги реже до 45 минути. 

Top
>