Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КРАЙ НА ТЕАТЪРА! ТОВА Е ИСТИНСКИЯТ МЪЖ НА ВАЛЕРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“

КРАЙ НА ТЕАТЪРА! ТОВА Е ИСТИНСКИЯТ МЪЖ НА ВАЛЕРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“

валерия ергенът valeria

Месеци наред връзката на Валерия и най-желания тв ерген за сезон 2 Евгени Генчев влизаше в какви ли не сюжети, обрати, изненадващи развои. Това, което се случи сега обаче, удари всички сценаристи в земята!

Оказва се, че Валерия и Евгени всъщност никога не са имали връзка – поне не в този смисъл, за който месеци наред полагат големи усилия, за да убедят обществеността. Нещо повече – отявлената природозащитничка даже има и истинско гадже в живота си.

Според скорошно тиражирани в публичното пространство информации, мъжът до Валерия се казва Георги и също като нея спасява бездомни кучета. Двамата се запознават покрай благотворителната организация на природозащитничката и са двойка отдавна.

Тези дни с общи усилия успяха да намерят дом на едно от четириногите, което живееше в дома на Валерия. Неслучайно кучето Къдрушка присъства често и на неговите снимки, което доказва, че моделкта и Георги живеят заедно.

ВАЛЕРИЯ ПАК СЕ ПРОЯВИ: СТИГА СТЕ БЪЛВАЛИ ОТРОВА СРЕЩУ МЕН

Освен със спасяването на животни, гаджето на Валерия се занимава и с фотография, а също така обича да пътешества.

Наскоро двамата се завърнаха от екскурзия до Мюнхен, откъдето „момата на Ергена“ пусна снимка на два паспорта. „Чий е вторият паспорт“, попитаха феновете, а Георги не се сдържа и коментира с: „Тайна“.

Едва ли обаче двамата скоро ще осветлят връзката си. Май Валерия и Евгени са взели сериозни суми, за да разиграват такъв театър месеци наред, като сумата най-вероятно е 5-цифрена, пише Intrigi.bg.

Top
>