Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КРАСИ ОТ „ФЕРМАТА“ РАЗКРИ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ВРЪЗКАТА МУ С ПАУЛИНА

КРАСИ ОТ „ФЕРМАТА“ РАЗКРИ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ВРЪЗКАТА МУ С ПАУЛИНА

паулина-красимир-бебе,

Краси от „Фермата” обясни, че се е разделил с Паулина, с която дори правиха секс в предаването, но двамата са си останали приятели. В телевизионно интервю пред Сашо Кадиев монтьорът обяви, че в момента няма жена до себе си, но е готов за друга връзка и дори обяви кастинг за ново гадже от ефира на „Преди обед”.

Краси и Паулина така и не заживели под един покрив, въпреки че опитали да бъдат заедно. „Имахме всякакви различия, дори религиозни”, обясни бившият фермер, който дори наруши грубо правилата в риалити предаването, за да бъде до сексапилната Поли.

Двамата трудно напаснали характерите си, пък и Краси си дал сметка, че в момента не може да осигури комфорта на Паулина, на който тя е свикнала.

КРАСИ ОТ “ФЕРМАТА” СЕ ГАДЖОСА С ПРИЯТЕЛКА НА НАТАЛИ ТРИФОНОВА

Въпреки раздялата, той е абсолютно категоричен, че остава да живее в България, макар че дълги години работеше в Испания, пише hotnews.bg. Признава, че у нас трудно ще получава заплатата, на която е свикнал в чужбина, но пък е твърдо решен да остане до любимата си баба, която изключително се зарадвала, че се прибира.

Top
>