Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КРИСКО ДАДЕ НАД 1 МИЛИОН ЛЕВА, ЗА ДА КУПИ ЦЯЛ ЕТАЖ В БАРОВСКИ КОМПЛЕКС

КРИСКО ДАДЕ НАД 1 МИЛИОН ЛЕВА, ЗА ДА КУПИ ЦЯЛ ЕТАЖ В БАРОВСКИ КОМПЛЕКС

криско-krisko

В нов дом за над един милион лева се нанесе рапърът Криско. Отскоро семейството на шоумена обитава луксозен имот в затворен комплекс, който се намира в непосредствена близост до монумента „Камбаните“.

За половинката си Цвети и двете им деца певецът е осигурил не един, а цели три апартамента. Криско е изкупил цял етаж от жилищна кооперация. Така той не само има достатъчно площ, за да живее комфортно с фамилията, но си е осигурил и спокойствие, необезпокояван от съседи.

КРИСКО СКИТА ИЗ ГЕРМАНИЯ С ВЛАК

Интересна подробност е, че доскоро Криско живееше в къща в същия луксозен комплекс. В крайна сметка звездното семейство решава да я продаде и да си купи огромна площ от над 200 кв. м, но в кооперация, пише България днес.

Пред съседи красивата Цвети подробно е обяснила мотивите си – къщата се оказва много трудна за поддръжка, а в комплекса също има осигурени удобства като 24-часова охрана и видеонаблюдение. Случаен човек не може да припари до кооперацията, а тя разполага с огромен двор и частен басейн. Така наследниците на рапъра могат да си играят с други богаташки деца.

Top