Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КРИСКО СЕ ПРОВАЛИ КАТО ПРОДУЦЕНТ

КРИСКО СЕ ПРОВАЛИ КАТО ПРОДУЦЕНТ

криско krisko

Чалга рапърът Криско се провали с гръм и трясък като продуцент. Певиците на изпълнителя една по една го зарязаха. Първата, която напусна Кристиан Талев, както е истинското име на певеца, бе Тита, а от месец извън фирмата му е Ина Гаярдо.

Раздялата им с Тита стана факт още преди 2 години след жесток скандал между двамата, разкриват свидетели на случката. Известно време дори гласовитата хубавица не пускаше никакви нови песни, по всяка вероятност до изтичане на договорните отношения, които е имала с Криско.

КРИСКО СЪС СУТИЕН НА УЧАСТИЕ 

Веднага след това тя се преориентира към фолка, където вече може да се похвали с дуети с Джена и Фики. Към момента Тита и Криско не поддържат никаква комуникация и не си говорят, твърдят техни близки.

Не съвсем по приятелски си е тръгнала и Ина, за което говори фактът, че чаровната брюнетка дори си е сменила името и по-точно последната буква от фамилията, отбелязва Уикенд. Тя също премина във фолк жанра, като спонсор й е коафьорът Венелин Кондаков, който уж й е гадже, но мнозина се съмняват в сексуалните предпочитания на фризьора на Николета Лозанова.

Top
>