Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КРИСКО ТЪРСИ НОВА МАЦКА ЗА РАЧКОВ

КРИСКО ТЪРСИ НОВА МАЦКА ЗА РАЧКОВ

криско рачков krisko rachkov

Криско се зае с тежката задача да намери жена на Димитър Рачков. Актьорът от няколко месеца е свободен, след като скъса със знойната плеймейтка Анита. И сега е сам в огромния си дом, в който влюбените гълъбчета бяха свили любовно гнездо.

Водещият на „Капките“ се опитва да прежали русата сексбомба, с която бяха заедно няколко години. Той се чувствал много самотен след раздялата. И бързо искал да намери жена, с която да бъде щастлив, както в началото на романса си с Анита.

КРИСКО СЕ ГАВРИ С ДИМИТЪР РАЧКОВ

Най-голямо рамо за това му удря Криско. През уикенда Рачков бе специален гост на рождения ден на жената на рапъра – Цвети. Мацката, която дари музиканта с 2 деца, чукна Христова възраст – 33 години.

Купонът е в изискан столичен ресторант. А масите са отрупани с най-скъпия алкохол и най-вкусните ястия, пише България днес.

На партито са поканени и куп свободни жени, коя от коя по-красива. Повечето дружки на половинката на музиканта са топмацки – със силиконови гърди, изваяно тяло и разбира се, доста по-млади от Рачков. Точно каквато бе и бившата вече изгора на Митко – Анита. Разликата на актьора и блондинката бе близо 27 години.

Top
>