Вие сте тук
Начало > Издънки > НЕ Е ИСТИНА: КРИСТИАН НА ДЖУЛИЯ ХОДИЛ НА УРОЦИ ПО ПЕЕНЕ

НЕ Е ИСТИНА: КРИСТИАН НА ДЖУЛИЯ ХОДИЛ НА УРОЦИ ПО ПЕЕНЕ

кристиан-кирилов-джулия

Примерът за дефицит на музикален талант, както бе определен от феновете си Кристиан Кирилов, разкри, че ходи на уроци по пеене. Това разкри самият актьор в интервю, видя Secret.bg.

Музикален ментор му бил Георги Симеонов JJ, който беше част от групата, представяща България миналата година на „Евровизия“.

„Споделих на Джулия, че от малък имам мечта да направя песен. Основният двигател да се появи тази песен са нашите фенове. Като пуснахме първата ни снимка заедно в социалните мрежи, хората взеха да питат дали не готвим съвместен проект, било филм, сериал или песен. И така с Джулия решихме, че е най-добре да направим дует. От доста време аз ходя на уроци по музика при един от най-добрите вокални педагози и нещата се случиха много бързо”, казва Кристиан.

Преди премиерата на песента им Кирилов заяви, че ще представят нещо, което не се е случвало в България. След силните думи последва зверска катастрофа. Под клипа в десетки коментари меломаните призоваха Джулия да преосмисли музикалната си кариера, в противен случай ще приключи бързо.

Top