Вие сте тук
Начало > Шоу > КРИСТИНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ДУМКАЛА И С ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ?

КРИСТИНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ДУМКАЛА И С ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ?

ергенът кристина ergenut kristina

Юристката Кристина Пламенова, която напусна шоуто „Ергенът“ преди седмица, май е имала вземане-даване с Даниел Пеканов. В социалните мрежи се завъртя снимка, която е направена през пролетта на 2017г., малко преди Дани да се събере с Александра Богданска. Според запознати двамата са имали кратка и неангажираща сексуална афера.

Оказа се, че Кристина от години се пробва да пробие на малкие екран. Тя е участвала при Слави Трифоноов в забавното „Вечерта на Северозапада“. В предаването Георги Милчев – Годжи, Краси Радков и Борис Солтарийски представят хумористични и интересни случки от бита  и ежедневието на този район.

Момата от „Ергенът“ явно иска да е много известна, участвала е и в два фолк клипа. Тунингованата мацка не спря да недоволства  в предаването и да показва претенции. Тя не била доволна от нищо по време на краткия си престой в Турция. Не одобрявала роклите, грима, храната, дори си позволила да поиска смяната на часа на снимките, защото си почивала.

Екипът, Евгени и останалите момичета били крайно изнервени от непрекъснатото мрънкане на красавицата от Бяла Слатина.

ИЗГОНЕНАТА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ КРИСТИНА СКОЧИ НА ЕВГЕНИ, ПРИЗОВА ГО ДА КАЖЕ ИСТИНАТА

„Радвам се, че си тръгнах, а ако искате да знаете причината, нека Евгени да я каже, ако има смелост“, написа Кристина в инстаграм дни след като напусна шоуто.

Блондинката е свикнала да излиза с богати мъже, които да я глезят и да й угаждат. Заради това смятала, че и в „Ергенът“ всички ще примират по красотата на юристката.

Тя е завършила право в УНСС и е правоспособен юрист. Работи във фирмата на баща си, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Един поглед на профила й в инстаграм може да накара да се запитаме дали риалити героинята  ходи с миниоблекло и на работното си място в Следствието, пише Уикенд. На кадрите тя прилича на сервитьорка или танцьорка в бар, но не и на адвокат.

Top
>