Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КУКАТА СИ ТАТУИРА ИМЕТО НА ГИМНАСТИЧКАТА ЦВЕТИ СТОЯНОВА

КУКАТА СИ ТАТУИРА ИМЕТО НА ГИМНАСТИЧКАТА ЦВЕТИ СТОЯНОВА

Куката си татуира името на гимнастичката Цвети Стоянова

Лошото момче на българското кино Мариан Вълев няма почти нищо общо с образите, които играе на екран. Там е груб, безпардонен. Такъв го гледаме като шефа на търновската полиция Явор Тороманов в хитовия сериал „Есента на дявола“. Макар по специалност да е куклен артист, няма спор, че драматичните роли издават великански талант, пише Галерия.

Куката признава, че е доста влюбчив, а на колекцията му от красавици може да завиди и Лео Ди Каприо. Тази година Мариан чукна 55, но момчешкият му чар още привлича дамите като магнит. Жените в живота му не са една и две. Сред най-известните му гаджета са актрисите Елена Петрова, Снежана Макавеева, певицата Белослава, красавицата от столичния хайлайф Александра Тюркмен. Но под венчилото минава само със съгражданката си от Варна – София Николова. От любовта им се ражда единственият му наследник – сина Мариан Вълев – младши. Когато Вълев и София се запознават, тя е обикновена продавачка, а той – звезда от „Граница“.

От няколко години Куката обаче се е кротнал и е в обятията на бившата гимнастичка Цвети Стоянова. Тя е с 26 години по-млада от него. Мариан въздишал по красивата спортистка цели 4 години, преди да я спечели. Цвети била впечатлена от магнетизма и интелекта му, от чувствителната му душа и галантните обноски. Прочутият артист е лудо влюбен, глези половинката си с подаръци, прави й сандвичи. Когато имат време, пътуват из красивите кътчета на родината или в чужбина.

ЦВЕТИ СТОЯНОВА СЕ ЗАВЪРНА ПРИ КУКАТА

Двамата били доста различни, но идеално се допълвали. Мариан, който е фен на татусите, дори увековечил името на любимата си върху тялото си. Миналата година той даде на Цвети една от главните роли във филма „Чалга“. В една от сцените Стоянова скача от покрива на десетия етаж. Болезнен момент, защото има връзка с реалния живот. През 2016 г. заради тежка депресия тя се хвърля от шестия етаж на панелката, в която живее. Но явно Бог пази красивото момиче, опитът за самоубийство е неуспешен.

Перипетиите в личния й живот вдъхновили Куката да напише сценария на филма „Лошо момиче“. Вълев издирил телефона на Цвети, предлага й главна роля. Тя отказва, но продължава да си говорят, и постепенно се сближават.

Top
>