Вие сте тук
Начало > Шоу > „КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ“ – НОВОТО ШОУ, ЗА КОЕТО ВСИЧКИ ЩЕ ГОВОРЯТ

„КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ“ – НОВОТО ШОУ, ЗА КОЕТО ВСИЧКИ ЩЕ ГОВОРЯТ

къщата на инфлуенсърите - kushtata-na-influensurite

 

Най-новият хит в българския YouTube е форматът „Къщата на инфлуенсърите“. Зад риалитито стоят едни от най-успешните български ютубъри Павел Колев и Христо Стефанов (Ицака). Продукцията е на принципа на познатото у нас шоу Big brother – хора влизат в една къща, в която ги снимат през цялото време, а те трябва да съжителстват заедно, изпълнявайки различни мисии.

В случая с „Къщата на инфлуенсърите“ участниците не са обикновени хора, а инфлуенсъри в социалните мрежи. Първият епизод бе публикуван тази седмица, а от него разбрахме каква ще е голямата награда, а именно 15 хил. лева и кои ще са участниците. Ето и инфлуенсърите, които ще се борят за титлата последния оцелял:

Стела Павлова определено не е изненадващ избор за участник във формата предвид скандалната слава, която натрупа през последните години. Тя се раздели със своя приятел, който също е популярен ютубър, а след това се забърка в редица скандали заради новата си връзка с по-възрастен мъж.

Певицата Ева е любимка на детската и тийнейджърската аудитория и е участвала в десетки реклами, клипове, сериали и т.н. Последното й участие беше в тв формата „Ергенът“.

Боян Тодоров е най-младият участник в къщата – на 19 години. Той създава съдържание за YouTube, както и песни. Стана много популярен заради песен, която посвети на софийския метрополитен.

Нима може да съществува риалити формат без Виктория Капитонова? Отговорът е ясен. Рускинята взима участие и в този формат в опит да изчисти името си след „Ергенът“.

ЗАЛОВИХА ВИКТОРИЯ КАПИТОНОВА С ДИДО КУЛТУРИСТА НА МОРЕ

Рапърът Играта определено не се вписва в групата на 20-годишните инфлуенсъри, които обитават къщата. Той е най-голямата изненада в подбора на кадри и с нетърпение очакваме да видим как ще се впише.

Тино, по-известен като Тинко. Споделя за себе си, че е провокативен и че хуморът му е „счупен“. Не е много популярен в Instagram, но за сметка на това е разпознаваема личност в TikTok.

Аниста пък стана популярна заради връзката си с един от най-популярните български ютубъри – Кристиян Чарли Танев, с когото има дете. Казва, че на първо място в нейния живот е синът й, а след това е музиката.

Илиян Сандев е бивша половинка на една от участничките – Стела. Двамата дори имат аниматорска агенция и продължават да организират детски рождени дни заедно. С този ход Павел Колев и Ицака следват една от най-популярните линии в риалити форматите – събиране на бивши на едно място.

Карина е красавицата на формата и се занимава с YouTube и социални мрежи от три години. Съдържанието, което създава, е предимно за женската аудитория – нови дрехи, поръчки, хакове за добри снимки и т.н.

Йоана е най-розовият участник. Тя има школа за танци, за която споделя, че е основното й занимание. Казва, че не смята себе си за инфлуенсър, а по-скоро за влогър.

Ваня е професионален каскадьор, но в социалните мрежи стана популярна заради участието си в „Игри на волята“. Във визитката си тя споделя, че не харесва „женски жени“ или с други думи кифли.

Николас завършва графичен дизайн и се занимава с обработка на снимки. Той влиза в шоуто, за да се забавлява и да се запознае с нови хора.

Крис Ненков е позабравен герой от „София ден и нощ“. В момента той се е отдал на пътуванията и създаване на съдържание за социалните мрежи

Стефани е противоречив участник предвид това, че останалите в къщата са инфлуенсъри са следвани предимно от тийнейджърска аудитория. Стефани обаче държи да си качва провокативни снимки и дори има профил в OnlyFans. Казва, че би изхарчила наградата за един чифт обувки.

С всички участници може да се запознаете в първия епизод, а във втория е и първата тайна мисия.

Top
>