Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛЕДЕНАТА КРАЛИЦА АСДИС РАН БУХНА КАТО КОЗУНАК

ЛЕДЕНАТА КРАЛИЦА АСДИС РАН БУХНА КАТО КОЗУНАК

Футболната екссъпруга Асдис Ран наля фигура с 10 килограма отгоре, видя Secret.bg. Ледената кралица, както наричаха моделката, вече е заприличала на бухнал козунак, като дори и скъпарските й дрехи не могат да прикрият новопоявилите се килца.

Само преди дни Асдис се появи на пресконференция в „Ню Бояна филмс“ като собственичка на моден бутик за бельо и заяви участие в седмицата на модата и киното, която ще се проведе през юни в Бояна. На събитието присъства и собственикът на студиото – Яриф Лернер, с когото г-жа Ран опита открито да флиртува, като му пращаше въздушни целувки от мястото си. Поведението й не се понрави на възпитания в джентълменство Лернер и той „избяга“ яко дим от обекта си на ухажване, пише „България Днес“.

Познатите на Асдис Ран коментираха, че в момента тя няма сериозно гадже и вече се оглежда за някой солиден и успешен мъж.

„Това винаги е било водещо при нея. Последният й мъж пак бе футболист, но с 15 години по-млад от нея – Ангел Калинов. Любовта им обаче бе кратка, тъй като младокът замина да играе в чужбина.

Top
>