Вие сте тук
Начало > Холивуд > ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО СИ ИЗБИРА МОДЕЛКИ ОТ ТАЕН КАТАЛОГ

ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО СИ ИЗБИРА МОДЕЛКИ ОТ ТАЕН КАТАЛОГ

леонардо ди каприо leonardo di kaprio

Движението #Metoo в последните години повдигна завесата над ужасяващи практики за търгуване с женска плът в Меката на киното, но тепърва ни очакват още безброй скандални разкрития. Докато Харви Уайнстийн гние в затвора, се появиха информации, че сред най-отдадените ползватели на узаконената проституция в Холивуд е не друг, а суперзвездата Леонардо ди Каприо.

Хора от екипа на екшъна „Кървав диамант“, пожелали анонимност, разкриха, че носителят на „Оскар“ е имал списък с моделки и млади актриси „за чукане“, предоставен му от продуцентите. Момичетата си имали тарифи – някои откровено се продавали за пари, други – срещу роли и участия, твърди в сензационна публикация в „Сън“, цитиран от „Уикенд“.

„Става въпрос за една папка, подвързана и украсена със скъпоценни камъни, която Лео криеше в караваната си по време на снимките в Южна Африка. Веднъж успях да го издебна и да надникна в документите и направо ми падна шапката“, твърди човек от екипа.

ЗАЩО ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО СПИ САМО С ЖЕНИ ПОД 25 ГОДИНИ

На всяка страница имало по едно момиче с няколко снимки, кратка биография, както и контакти с мениджъра и цена за сексуални услуги. „Уверявам ви, че съвсем не става въпрос за непознати девойки, в папката имаше имена, които днес не слизат от първите страници на светските хроники“, твърди човекът.

Според него например в списъка фигурирали оне половината „ангели“ на „Виктория Сикрет“, три певици с награди „Грами“ към днешна дата и много кино и тв звезди.

Top
>