Вие сте тук
Начало > Музика > ЛЕПА БРЕНА И ГЛОРИЯ С ОБЩ КОНЦЕРТ У НАС

ЛЕПА БРЕНА И ГЛОРИЯ С ОБЩ КОНЦЕРТ У НАС

лепа-брена-глория

Мащабен концерт ще събере на една сцена родната ни прима на фолка Глория и сръбската й колежка Лепа Брена. Двете гласовити изпълнителки ще зарадват феновете си още идния септември, стана ясно от афиша за събитието, който буквално за минути събра стотици лайкове в социалните мрежи.

Концертът е обявен за 12 септември, а мястото е стадион „Христо Ботев“ гр. Козлодуй. Тогава градът чества и своя празник. Голямо впечатление прави и факта, че входът е свободен, което зарадва много от почитателите на певиците.

ЛЕПА БРЕНА ПЕЕ ВЪВ ВИДИН СРЕЩУ 30 БОНА

Към момента от организацията на събитието пазят в пълна тайна с каква програма ще изненадат Глория и Лепа, както и всички подробности около шоуто, което ще представят на сцената. Двете на драго сърце приели поканата на общината и се съгласили да пеят заедно.

В социалните мрежи пък вече има доста догадки, дали примите ще изненадат присъстващите и с обща песен, пише „Телеграф“. Това ще е първият голям фолк концерт у нас, след тежките ограничения, който бяха наложени през пролетта заради COVID- 19.

Top
>