Вие сте тук
Начало > Спорт > ЛЕВСКАР РАЗТУРИ ГОДЕЖА СИ ДВА МЕСЕЦА СЛЕД ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА БРАК

ЛЕВСКАР РАЗТУРИ ГОДЕЖА СИ ДВА МЕСЕЦА СЛЕД ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА БРАК

левскар живко атанасов любослава

Защитникът на Левски Живко Атанасов се оказа без годеница и то само около два месеца след предложението за брак. Бранителят и половинката му Любослава изненадващо се разделиха. Причината за края на отношенията им я знаят само двамата, но моделката още не се е съвзела от случилото се.

Тя споделя пред познати, че болката продължава да е силна. Надява се времето да я излекува.

Любослава и Живко трябваше да се оженят на 11 август – година след началото на връзката им. Всичко при тях се развиваше с бясна скорост. Двамата започнаха да се срещат в края на миналото лято и безумно се влюбиха. Почти веднага заживяха заедно. Моделката бързо си спечели славата на една от най-сексапилните половинки на „Герена“.

През февруари дойде и предложението за брак от страна на Атанасов, пише Пик. Направи го след дългия лагер на тима в Хърватия. Сексапилната му половинка каза „Да!“, без да се замисли, и влюбените започнаха да кроят планове за сватбата си. Определиха и датата. И когато всички очакваха с нетърпение церемонията, дойде шокиращата вест, че са разделени.

Това е втори провален годеж за сина на легендарната ни атлетка Йорданка Донкова. Любослава смени в сърцето на Атанасов бившата му половинка – пиарката на холивудските продукции у нас Татяна Педерсен. Любовта му с нея бе от пръв поглед. Срещат се навръх Нова година 2018 в хотел в Белград. Заживяха заедно почти веднага, като не ги притесняваше фактът, че Педерсен е доста по-възрастна от Живко.

Бившата на влиятелния филмов продуцент Дейвид Варод и футболистът също бяха сгодени. Те бяха заедно в продължение на почти две години. Краят на връзката им настъпи миналата есен. Като причина за раздялата им Педерсен посочи ревността от страна и на двамата. Освен това според Татяна футболистът се дразнел, че тя работи и излиза с известни хора. Самият Живко и до днес не коментира какво сложи край на отношенията им. И сега запазва мълчание и за края на втория му годеж.

Top
>