Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЛЕЙЛЯ ОТ „ЛИСТОПАД“ СТАНА ДЖИГИТ, КАТАСТРОФИРА, ПАРКИРАЙКИ С ВИСОКА СКОРОСТ

ЛЕЙЛЯ ОТ „ЛИСТОПАД“ СТАНА ДЖИГИТ, КАТАСТРОФИРА, ПАРКИРАЙКИ С ВИСОКА СКОРОСТ

гьокче бахадър лейлея gyokche bahadir

Гьокче Бахадър от „Малки убийства“ и „Листопад“ шофира джипа си по-безрасъдно и от нашия Тити Папазов. Актрисата редовно погазва правилата за движение по пътищата, а тези дни предизвика и катастрофа в кв. „Етилер“ в Истанбул. Тя тръгна да паркира с висока скорост и в бързината забърса друг автомобил. В резултат и двете коли се оказаха с изкривени ламарини.

На мястото на инцидента тутакси дойдоха репортери от турските медии, пред които Гьокче се опита да омаловажи случилото се. „Дребно прозшествие, какво толкова?! Никой шофьор не е застрахован“, заяви тв звездата. Журналистите пък й припомниха стари нейни провинения, включително и едно отпреди месец, когато се качи на тротоар с друг джип, прегазвайки ограничителни колчета.

ХИТОВА ТУРСКА АКТРИСА ОСТАНА БЕЗ РАБОТА

Бахадър е родена на 9 ноември 1981г. в Истанбул. Завършила е актьорско майсторство в центъра за изкуства на Мюджат Гюзен. Преди „Листопад“ участва в два сериала, но никой от тях не я е направил световноизвестна.

Славата я споходила чак след като поела ролята на Лейля в сагата за сем. Ръза. Хобито на 42-годишната актриса е готвенето. Преди време тя

Top
>